Forex Chart

O
Reaction score
22

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam tuan, sy hari2 masuk sini utk tgk reply dr tuan. Sy btl2 harap tuan dpt bantu sy. Kalau blh sy tahu nama ubat tu dan nama kedai tabib cina kt bukit mertajam tu? Sy btl2 nk sembuhkn mak sy. Harap tuan dpt bantu sy. Terima kasih.
    Salam, sy ada terbaca post tuan pasal ubat strok yg pak sdara tuan pernah makan. Saya kat kelantan. Boleh sy tahu nama ubat tu dan mcm nk dptkan ubat tu atau nama kedai tu? Mak sy baru je kena strok pgi semalam. Sy btl2 terdesak nk pulihkn dia. Sy harap sgt tuan dpt bantu sy bg info ttg ubat tu. T.kasih.
    bro nak tanya cicak tokek ni ekoq dia panjang n tirus ka?sy dok tgok dalam gambaq ekoq jenis gemuk n kontot hehehe...tadi cari jumpa la panjang dalam 2 jengkal lebih sikit.dan rakam sikit ja.lari laju nak mampoih...
    Terima kasih, saya pun nak contact dulu wakil buyer untuk tanya anggaran harga tokek tue... terima kasih untuk bagi no. Takpe, slow-slow Tuan, hari biasa saya pun sibuk jugak...
    Ya, betul tuan, PM saya no telefon boleh tak? Tempat saya dengan Pendang, tak jauh, saya ingat nak pergi rumah Tuan kalau diizinkan, sebab nak tengok depan mata sebelum panggil wakil Buyer. InsyaAllah, harga terlatest saya tak pasti, TAPI, atas 450G, boleh kita sembang RM1J ke atas, InsyaAllah...
    Serius ke Tuan, ada tokek 600G tue, Tuan dok mana? kat area saya, leh saya turun tengok sebab saya ada kenal wakil Buyer...
    salam owen

    Laporan percuma ini penting untuk anda download sekarang juga kerana 2 sebab:

    1. Ianya mampu membantu anda menjana RM10 Pertama anda di internet dalam 24 jam.
    2. Ianya mampu membuka mata anda untuk memahami bahawa sesiapa sahaja boleh menjana wang di internet.


    Anda boleh download secara percuma di http://www.ringgitmania.com/hop.php?ref=adlie83

    Ikhlas,
    SAIFUL
    At 10:58 2009/10/25
    Gaji bulanan RM7,000 PART TIME Saje!!! Sila ke web saya http://eduproduct.site50.net/ sekian, terima kasih.
    __________________
    美しい愛は誠実誰かを愛するためにである

    MENCARI KERJA PART-TIME RM5000 SATU BULAN? KLIK SINI
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register