• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Want To Sell Home Made Frozen Popia Cabonara

Recommended Brokers


Latest Threads

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,309
Reaction score
383
Points
83
nantikan menu baru dari kami...popia bolognese..kesinambungan dari permintaan tinggi popia cabonara.
 
Sponsored Post

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,084
Reaction score
41
Points
53
boleh sgt tuan..tapi tu la... stop dulu ari ni... fokus kat nak hadapi ayaq takdak. ari jumaat boleh antar.

Just inform je brapa pek nak dan kasikan alamat. kami siap antar sendiri.:)cgrock

setia alam punye area... no delivery charge. :)paid
duduk setia alam ka? :D
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,309
Reaction score
383
Points
83
order re-open. mai main sapa nak beli. Delivery start esok.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,309
Reaction score
383
Points
83
Salam semua,

Semua dh makan?

Terasa nak makan popia...tapi yang lain skit.

Kami nak memperkenalkan popia home made kami.

Home Made Frozen Popia Carbonara





Harga cukup murah; RM 7.00 untuk 10 pcs (satu pek)- tidak termasuk cas penghantaran.

Beli banyak ada discount.

COD kat klang, shah alam, kapar, meru, port klang dan sekitarnya.

Nak order? Boleh contact 016 229 0275
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,309
Reaction score
383
Points
83
Salam semua,

Semua dh makan?

Terasa nak makan popia...tapi yang lain skit.

Kami nak memperkenalkan popia home made kami.

Home Made Frozen Popia Carbonara





Harga cukup murah; RM 7.00 untuk 10 pcs (satu pek)- tidak termasuk cas penghantaran.

Beli banyak ada discount.

COD kat klang, shah alam, kapar, meru, port klang dan sekitarnya.

Nak order? Boleh contact 016 229 0275
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,309
Reaction score
383
Points
83
Salam semua,

Semua dh makan?

Terasa nak makan popia...tapi yang lain skit.

Kami nak memperkenalkan popia home made kami.

Home Made Frozen Popia Carbonara

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 810x1080.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 810x1080.


Harga cukup murah; RM 7.00 untuk 10 pcs (satu pek)- tidak termasuk cas penghantaran.

Beli banyak ada discount.

COD kat klang, shah alam, kapar, meru, port klang dan sekitarnya.

Nak order? Boleh contact 016 229 0275
__________________
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 15, 2010
Messages
254,735
Reaction score
8,475
Points
168
Location
miLan - KT - OT - KL
Salam semua,

Semua dh makan?

Terasa nak makan popia...tapi yang lain skit.

Kami nak memperkenalkan popia home made kami.

Home Made Frozen Popia Carbonara





Harga cukup murah; RM 7.00 untuk 10 pcs (satu pek)- tidak termasuk cas penghantaran.

Beli banyak ada discount.

COD kat klang, shah alam, kapar, meru, port klang dan sekitarnya.

Nak order? Boleh contact 016 229 0275
Wslm
Baru lunch
Ok ni wat minum petang or supper :)cgrock
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,309
Reaction score
383
Points
83
Salam semua,

Semua dh makan?

Terasa nak makan popia...tapi yang lain skit.

Kami nak memperkenalkan popia home made kami.

Home Made Frozen Popia Carbonara





Harga cukup murah; RM 7.00 untuk 10 pcs (satu pek)- tidak termasuk cas penghantaran.

Beli banyak ada discount.

COD kat klang, shah alam, kapar, meru, port klang dan sekitarnya.

Nak order? Boleh contact 016 229 0275
 
Sponsored Post
Top
Log in Register