To Sell Home Made Frozen Popia Cabonara

CG Sponsors




stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,682
Reaction score
689
Points
121
Salam semua,

Semua dh makan?

Terasa nak makan popia...tapi yang lain skit.

Kami nak memperkenalkan popia home made kami.

Home Made Frozen Popia Carbonara





Harga cukup murah; RM 7.00 untuk 10 pcs (satu pek)- tidak termasuk cas penghantaran.

Beli banyak ada discount.

COD kat klang, shah alam, kapar, meru, port klang dan sekitarnya.

Nak order? Boleh contact 016 229 0275
 
Last edited:
Sponsored Post

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,682
Reaction score
689
Points
121
Salam semua,

Semua dh makan? Pagi pagi tak tau nak makan apa. Apa kata tuakr skit menu pagi dari nasi lemak, roti canai ke popia. Sure terangkat.

Terasa nak makan popia...tapi yang lain skit.

Kami memperkenalkan popia home made kami.

Home Made Frozen Popia Carbonara





Harga cukup murah; RM 7.00 untuk 10 pcs (satu pek)- tidak termasuk cas penghantaran.

Beli banyak ada discount.

COD kat klang, shah alam, kapar, meru, port klang dan sekitarnya.

Nak order? Boleh contact 016 229 0275
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,370
Reaction score
1,584
Points
596
Nie kira goreng la kan
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,682
Reaction score
689
Points
121
Nie kira goreng la kan
kitaorang jual yang frozen... sebab kalo jual yang dh siap goreng....tak brapa mari rasa dia...sebab dh sejuk.

yang ni... bila makan yang baru goreng.. pergh..dia punya sos cabonara tu melelh...tu yang sedap tu.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,682
Reaction score
689
Points
121
Salam semua,

Semua dh makan?

Terasa nak makan popia ?...tapi yang lain skit.

Kami memperkenalkan popia home made kami. Ye...buat sendiri. Tak ambil dan jual dari orang. Kiranya kualiti tu kami jaga. Sebab tu kami boleh jual murah.

Home Made Frozen Popia Cabonara





Harga cukup murah; RM 7.00 untuk 10 pcs (satu pek)- tidak termasuk cas penghantaran. Dekat -dekat tak cas penghantaran

Beli banyak ada discount.

COD kat klang, shah alam, kapar, meru, port klang dan sekitarnya.

Nak order? Boleh contact 016 229 0275
 

biomedik

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
4,546
Reaction score
265
Points
41
Salam semua,

Semua dh makan?

Terasa nak makan popia ?...tapi yang lain skit.

Kami memperkenalkan popia home made kami. Ye...buat sendiri. Tak ambil dan jual dari orang. Kiranya kualiti tu kami jaga. Sebab tu kami boleh jual murah.

Home Made Frozen Popia Cabonara





Harga cukup murah; RM 7.00 untuk 10 pcs (satu pek)- tidak termasuk cas penghantaran. Dekat -dekat tak cas penghantaran

Beli banyak ada discount.

COD kat klang, shah alam, kapar, meru, port klang dan sekitarnya.

Nak order? Boleh contact 016 229 0275
kasi list isi kandungannya bro.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,682
Reaction score
689
Points
121
kasi list isi kandungannya bro.
kat dalam tu kita letak;

1. Ayam potong
2. Sosej potong
3. Cendawan butang potong
4. Bawang besar potong
5. Lada Benggala potong
6. Lobak merah potong

Semua potong dadu

Kita padukan ngn sos cabonara +cheese yang tin kaler kuning tu

Ada jugak plan nak letak mozzarella cheese... nak bagi ada tarik skit masa gigit tu... tapi nk kena kaji harga... letak mahal kalu... customer tak mo pulak.

:):):)
 

biomedik

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
4,546
Reaction score
265
Points
41
kat dalam tu kita letak;

1. Ayam potong
2. Sosej potong
3. Cendawan butang potong
4. Bawang besar potong
5. Lada Benggala potong
6. Lobak merah potong

Semua potong dadu

Kita padukan ngn sos cabonara +cheese yang tin kaler kuning tu

Ada jugak plan nak letak mozzarella cheese... nak bagi ada tarik skit masa gigit tu... tapi nk kena kaji harga... letak mahal kalu... customer tak mo pulak.

:):):)
KL tak dah delivery ke...klu pos laju takut rosak pula.lagi2 klu pos laju peram barang tu tak hantar segera.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,682
Reaction score
689
Points
121
KL tak dah delivery ke...klu pos laju takut rosak pula.lagi2 klu pos laju peram barang tu tak hantar segera.
kalo order byk leh minta food delivery ejaskan. Tapi tak sure pulak brape cas dia. kalo turun belah belah shah alam ni.. roger la... leh antarkan. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register