BTC USD 58,711.1 Gold USD 1,797.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

help:web kaspersky x leh masuk

ck3er

Super Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
5,520
Reaction score
53
Points
70
salam CG. aku nak download kis 2012. code dah beli tapi semua link web kaspersky aku x leh masuk. aku dah try guna chrome,firefox,ie semua could not find. web avg,symantex norton dan lain2 semua xde masalah. pc ni aku baru beli 2nd..jadi nak install antivirus la kan.

ni antara link download. cer try klik kot2 ada yg mcm aku gak xleh masuk.

http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
 
Sponsored Post

ck3er

Super Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
5,520
Reaction score
53
Points
70
ke pc ni dah kene blacklist dgn kaspersky sebab banyak kali trial trial je. hahahaah.
 

fazu

Active Member
Joined
Jan 26, 2012
Messages
2,107
Reaction score
15
Points
25
dulu mmg slalu reset trial,mmg best tp skg diorg mcm dah upgrade sistem utk detect reset trial..so skg pk free avira je la combine ngan spyware terminator kekeke!
 

qarm

Active Member
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,641
Reaction score
17
Points
25
leh je masuk. Aku beli key BitDefender IS 2013, stkt ni xmengecewakan la. KIS kan dah kuar 2013 pny..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register