BTC USD 55,037.8 Gold USD 1,786.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

golden line indicator

Sponsored Post

azihalimi

Freshie
Joined
Feb 11, 2008
Messages
18
Reaction score
0
Points
13
jzLOzFm.png


rmai yg cari cara nk psang indi kt phone mcm ni ke..hehe pnjg sket la prosesnya..hihi



Macam mana tu boss bole ajar tak ...
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,144
Reaction score
830
Points
576
jzLOzFm.png


rmai yg cari cara nk psang indi kt phone mcm ni ke..hehe pnjg sket la prosesnya..hihi
yang sya tahu . pakai vps .. vps pulak boleh guna juga vps dari broker .. so kurang lag ...
 

j6ck

Freshie
Joined
Jan 7, 2020
Messages
8
Reaction score
8
Points
8
padu jugak indi ni. gabungkan dengan snr/snd + indi golden ma. ohsem!
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,144
Reaction score
830
Points
576
padu jugak indi ni. gabungkan dengan snr/snd + indi golden ma. ohsem!
boleh tuan tunjukkan cara nya ? tuan pernah gabungkan dengan signal forex dari broker atau chart patern dari broker?

rasanya akan jadi lebih power
 

j6ck

Freshie
Joined
Jan 7, 2020
Messages
8
Reaction score
8
Points
8
boleh tuan tunjukkan cara nya ? tuan pernah gabungkan dengan signal forex dari broker atau chart patern dari broker?

rasanya akan jadi lebih power

Tuan boleh tgk screenshot saya ni ye. Ni saya gabungkan dengan indicator snr+snd dan golden ma indicator. Entry, secara manual. Intraday.

Annotation 2020-01-07 205949.png


Ni entry scalp m1. Saya entry di area snr+snd

ss.png
 
Last edited:
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20555
USD / JPY
108.027
GBP / USD
1.39034
USD / CHF
0.91550
USD / CAD
1.25038
EUR / JPY
130.232
AUD / USD
0.77502

CG Sponsors




Top
Log in Register