• Forum search currently under maintenance...

golden line indicator

Recommended Brokers


Forex Chart

kroleanuar85

Freshie
Joined
Oct 28, 2018
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Ada member guna GL tapi trade kelaut jugak.. x tau lah samada indi x bagus atau trader tu sendiri yg x faham cara guna.. haha
 
Sponsored Post

matcitra

Fun Poster
Joined
Oct 8, 2008
Messages
772
Reaction score
0
Points
10
Ada member guna GL tapi trade kelaut jugak.. x tau lah samada indi x bagus atau trader tu sendiri yg x faham cara guna.. haha
apa saja teknik
apa saja indicator
kena practice
kena buat latihan
kena ikut SOP
kena ada rekod data laporan sendiri

insyaalah... cahaya itu ada..
 

izham3g

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2009
Messages
207
Reaction score
0
Points
10
Ada sesiapa yang ada setting GLV3 ni untuk MT4 di android tak? kalau ada boleh share tak?
 

powerbiz

Active+ Member
Joined
Nov 9, 2009
Messages
4,287
Reaction score
16
Points
25
bagus indicator goldenline ni....yg biasa guna tahulah kat mana sesuai utk entry dan exit
 

wak lan

Active Member
Joined
Jan 5, 2009
Messages
1,541
Reaction score
36
Points
30
ada keluaran baru lagi untk 2019 golden line ni... sape2 ada share ye....
 

flygrow

Active+ Member
Joined
May 11, 2010
Messages
3,203
Reaction score
27
Points
30
sume jnis golden line dah gune,kelautttt,ichimoku cloud pun kelaut,
last2 try 1 ni bru ngam, De Maker je setel,trade fon je
 

afifdaud

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 28, 2010
Messages
32,516
Reaction score
235
Points
123
sume jnis golden line dah gune,kelautttt,ichimoku cloud pun kelaut,
last2 try 1 ni bru ngam, De Maker je setel,trade fon je
apa nama indi tu tuan?

:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register