golden line indicator

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12883
USD / JPY
107.237
GBP / USD
1.26060
USD / CHF
0.94036
USD / CAD
1.35812
EUR / JPY
121.053
AUD / USD
0.69602

CG Sponsors




apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,967
Reaction score
103
Points
43
sume jnis golden line dah gune,kelautttt,ichimoku cloud pun kelaut,
last2 try 1 ni bru ngam, De Maker je setel,trade fon je
mcmana cara guna nya masta ku? :">
 
Sponsored Post

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,408
Reaction score
28
Points
80
aku gune BB je ala ala golden line gk kah3 ...
 

flygrow

Active+ Member
Joined
May 11, 2010
Messages
3,203
Reaction score
27
Points
30
apa nama indi tu tuan?

:D
DeMarker je,extra indi ichimoku cluod je utk dabel kompom trend p mane,gune mcm rsi sell bila smpai atas bwh buy,try dlu,tkot xngam ngn jiwa je:))
 

afifdaud

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 28, 2010
Messages
32,518
Reaction score
236
Points
123
DeMarker je,extra indi ichimoku cluod je utk dabel kompom trend p mane,gune mcm rsi sell bila smpai atas bwh buy,try dlu,tkot xngam ngn jiwa je:))
cer share sikit kat mana nak dapat :D
 

amykozo

Junior Member
Joined
Mar 14, 2010
Messages
64
Reaction score
8
Points
11


rmai yg cari cara nk psang indi kt phone mcm ni ke..hehe pnjg sket la prosesnya..hihi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register