golden line indicator

Recommended Brokers


Forex Chart

Sponsored Post

apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,949
Reaction score
102
Points
33
sume jnis golden line dah gune,kelautttt,ichimoku cloud pun kelaut,
last2 try 1 ni bru ngam, De Maker je setel,trade fon je
mcmana cara guna nya masta ku? :">
 

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,406
Reaction score
28
Points
70
aku gune BB je ala ala golden line gk kah3 ...
 

flygrow

Active+ Member
Joined
May 11, 2010
Messages
3,203
Reaction score
27
Points
30
apa nama indi tu tuan?

:D
DeMarker je,extra indi ichimoku cluod je utk dabel kompom trend p mane,gune mcm rsi sell bila smpai atas bwh buy,try dlu,tkot xngam ngn jiwa je:))
 

afifdaud

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 28, 2010
Messages
32,516
Reaction score
235
Points
123
DeMarker je,extra indi ichimoku cluod je utk dabel kompom trend p mane,gune mcm rsi sell bila smpai atas bwh buy,try dlu,tkot xngam ngn jiwa je:))
cer share sikit kat mana nak dapat :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register