BTC USD 57,379.0 Gold USD 1,795.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gemuruh yg melampau

saiful89

Fun Poster
Messages
273
Joined
Oct 26, 2007
Messages
273
Reaction score
0
Points
10
I need a help...

everyday saya mesti rasa gemuruh...

even lepas tidor pown mesti gemuruh...

dah menyebabkan saya sukar untuk bernafas dgn baik...

saya dah lama amalkan byk ayat2 yg dah diberikan oleh ibu saya...

tapi still sama...

saya cuba search di internet...yg gemuruh nih disebabkan jantung kita...~

ada ubat dia..~ ada member cg yg taw nama ubat tuh? :(:)(:)((

p/s : ada yg cakap kita gemuruh memanjang sbb ada benda dalam badan kita...huhuhuhu btol ka? :eek::eek:
 
Last edited:
Sponsored Post

mie86

Fun Poster
Messages
138
Joined
Dec 1, 2009
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
amalkan baca "rabbi yasser walla tu asser, rabbi tammim waat mam bil qhoir".InsyaAllah..sy amalkan ni la kalo nk wat presentation.msti ilang nervous tu.
 

virtualbiz

Active+ Member
Messages
4,899
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
amalkan baca "rabbi yasser walla tu asser, rabbi tammim waat mam bil qhoir".InsyaAllah..sy amalkan ni la kalo nk wat presentation.msti ilang nervous tu.

aku time present ke kena berucap kt depan ke mmg gemuruh giler...#:-S

thanks bro sebab kongsikan info ni :)cgrock
 

saiful89

Fun Poster
Messages
273
Joined
Oct 26, 2007
Messages
273
Reaction score
0
Points
10
amalkan baca "rabbi yasser walla tu asser, rabbi tammim waat mam bil qhoir".InsyaAllah..sy amalkan ni la kalo nk wat presentation.msti ilang nervous tu.

er...bley tak kasi ayat tuh dari surah aper?

ayat kedua 2 macam laen skit..

nak kena tuka dalam tulisan jawi baru paham...:):)
 

dylla

Freshie
Messages
16
Joined
Nov 7, 2007
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
hmm.. saya pun selalu gak gemuruh.. wat rasa tak selesa je.. tapi bila saya tanya doktor.. doktor kata kafein salah satu sebabnya.. memang pun saya suke minum nescafe.. hari2..tak tau cemana nak kurangkan.. kalau tak minum stress pulak..
 

jiji89

Fun Poster
Messages
516
Joined
Jun 26, 2009
Messages
516
Reaction score
3
Points
15
aku time present ke kena berucap kt depan ke mmg gemuruh giler...#:-S

thanks bro sebab kongsikan info ni :)cgrock

haha..sme la kite..tp smkin nk kwal prasaan gemuruh tu,smkin mnjd2 lak..:D
 

saiful89

Fun Poster
Messages
273
Joined
Oct 26, 2007
Messages
273
Reaction score
0
Points
10
hmm.. saya pun selalu gak gemuruh.. wat rasa tak selesa je.. tapi bila saya tanya doktor.. doktor kata kafein salah satu sebabnya.. memang pun saya suke minum nescafe.. hari2..tak tau cemana nak kurangkan.. kalau tak minum stress pulak..

saya x lak x minum kafein...~

saya tgk org laen relax jer..~

adakah rokok bley membuatkan org kurang gemuruh?~

im not a smoker...~
 

slayer7815

Active+ Member
Messages
3,221
Joined
Mar 27, 2009
Messages
3,221
Reaction score
33
Points
30
try lawan perasaan gemuruh tu dgn banyakkan berzikir... kalau leh takyah guna ubat ubatan chemical tu semua
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register