BTC USD 33,640.7 Gold USD 1,782.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gempar! Imam mahdi sudah muncul

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
15,872
Reaction score
2,453
Points
201
Org melayu adalah spare tyre tentera al mahdi
Kerna itu menjadi tumpuan habib2

 
Sponsored Post

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
15,872
Reaction score
2,453
Points
201
Imam mahdi versi melayu


1- amirul ashraf sepet (gambar kanan atas)
2 - daus azman kwa (kiri baju maroon)
3- used tobe (kanan bawah)
4- kamen han (baju melayu coklat)

Lokasi : kedah, penang, kuala terengganu

Isu : kumpulan diketuai Daus Azman Kwa, seorang Mualaf, dipercayai berfahaman Syiah, memberi gambaran dialah Imam Mahadi. Dan bakal dibaiah pada 19 Nov 2021 bukan di Mekah Madinah berdasarkan tarikh lahir dirinya.

Menjalankan dakyah selama bertahun menyebarkan fahaman sesat dan Syiah dan diikuti oleh Kamen Han, Used Tobe, Amirul Asraf Sepet dan ratusan lagi didalam grup mereka dan sangat aktif menyebarkan dakyah mereka.

Mereka :
- mengaku Panji Hitam
- memberi hint Daus Imam Mahadi
- mencela dan menghina Nabi Saw dan keturunan Nabi Saw
- memaki Imam Syafie mengatakan muka macam Zakar Dajal
- memaki semua Imam 4 mazhab
- menipu followers dengan mengutip duit konon Jihad Di Syria
- menyebarkan ajaran sesat pada orang ramai

(Post post dan screenshot mereka ada dalam wall saya)

Isu telah dilaporkan kepada Cyber Crime Unit, Tuan Kamal Affendi. Laporan Polis, dan akan ke Jabatan Agama .

Sila buat laporan di negeri anda masing2.
Hentikan Penghina Rasulullah Saw, Scammers dan Dakyah Sesat pada Umat.

Sekecil kecil Jihad yang anda boleh lakukan demi Masa depan agama dan anak cucu kita.


 

graphicriver

Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 11, 2009
Messages
1,631
Reaction score
393
Points
51
Wahai Para Pemuda Indonesia dan Malaysia BANGUN DARI TIDUR KALIAN..!!!! Kami tunggu Pasukan Pembebas


 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
13,531
Reaction score
3,303
Points
201
Wahai Para Pemuda Indonesia dan Malaysia BANGUN DARI TIDUR KALIAN..!!!! Kami tunggu Pasukan Pembebas



Orang indon dgn orang melayu..
Tgh bz pasal vaksin..

Lepas tu bz pasal politik..
Agenda memulihkan ekonomi..
Kita nak gi melancong, nak gi china buat bisness..

Belum sampai masa melayu nak bangkit..

Orang melayu akan bangkit bila ditindas je..
Selagi tak ditindas..

Orang melayu akan follow sop..
Hehe..
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
15,872
Reaction score
2,453
Points
201
Dia nakk maii daaah
Ramalan ahgamawan
 

sir_hepi

Active Member
Joined
Nov 30, 2018
Messages
1,016
Reaction score
258
Points
41
1621823686598.png


Kita sekarang fasa ke-4, mungkin akan datang bersama Imam Al Mahdi.

Wallahu’alam.
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
15,872
Reaction score
2,453
Points
201
Org yahudi menunggu kedatangan messiah mereka

org nasrani menunggu nabi isa mereka sbg saviour

org shiah menunggu imam mehdi ke-12 dr keturunan husin

org sunni pula menunggu imam mahdi dr keturunan hasan pula

kepercayaan agama samawi
 

tokey99

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2009
Messages
6,410
Reaction score
922
Points
121
tunggu imam mahdi mereput lah kita..kene jadi penyambut spt kisah penduduk madinah tu..beriman sungguh2 sebelum rasulullah s.a.w sampai dimadinah..
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
15,872
Reaction score
2,453
Points
201
tunggu imam mahdi mereput lah kita..kene jadi penyambut spt kisah penduduk madinah tu..beriman sungguh2 sebelum rasulullah s.a.w sampai dimadinah..
Bukan kita kene jd penyambut imam mahdi
Tetapi diri kita sendiri lah yg patut jd imam mahdi pembawa cahaya utk keluarga dan masyarakat

Supaya kita bole saksikan sendiri dlm diri kita

akujanji menabdikan diri pd yg maha esa & menjd hamba nya yg terpuji
 

tokey99

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2009
Messages
6,410
Reaction score
922
Points
121
Bukan kita kene jd penyambut imam mahdi
Tetapi diri kita sendiri lah yg patut jd imam mahdi pembawa cahaya utk keluarga dan masyarakat

Supaya kita bole saksikan sendiri dlm diri kita

akujanji menabdikan diri pd yg maha esa & menjd hamba nya yg terpuji
itu bab simbolik..kalau silap..akan ramai yg duk khayal jadi imam mahdi alam nyata ni..kita xyah jadi imam mahdi lah..cukup diri kita diterima jadi umat rasulullah s.a.w..tu pun dh besar..tu yg kene belajar agama..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register