GBP/JPY Trading Room

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13006
USD / JPY
106.92
GBP / USD
1.26227
USD / CHF
0.94120
USD / CAD
1.35953
EUR / JPY
120.826
AUD / USD
0.6948

CG Sponsors




Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,087
Reaction score
334
Points
131
GJ ada rejection semalam.. GJ nak retest Resistance 17/10/19 Transaction details:

233A6C38-FE48-484E-9847-DE171FA8F263.jpeg
 
Sponsored Post

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,955
Points
201
lama tak tgk pair paling ganas...hehehhe

di kenali sebagai DRAGON @ BEAST...sesuai dengan keadaan nya...

sapa2 nak trade pair ni kena tgk modal...dan jgn open post dengan nilai lot gajah ya.....

analisis petai dari aku.....short GJ..TP 135.922

hehehhe...kita tgk bila lah agak2 dia akan sampai tu....

sebarang perubahan akan d maklumkan nanti...

yang pasti aku trade guna lot bilis dan tak ada SL...sbb aku memancing di laut dalam kalo GJ....
TP masih sama..hehehehhe....dari 7 hb..skrng dah 20 hb....

target sebulan kot baru sampai TP... :D :D :D
 

46du114t1f

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2018
Messages
512
Reaction score
59
Points
30
Dalam sell..kita layan BUY

Buy dan TP 140.40
Teknik tuan ni tak de ke first in-first out untuk trade single currency pair?

Tapi kalau hedging/locking untung pun tak pe lah.

Tengok usia trading account tuan boleh tak tahan tempoh masa lama macam 6 bulan ke atas.
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,955
Points
201
Teknik tuan ni tak de ke first in-first out untuk trade single currency pair?

Tapi kalau hedging/locking untung pun tak pe lah.

Tengok usia trading account tuan boleh tak tahan tempoh masa lama macam 6 bulan ke atas.
teknik ni saya tengah test tuan...so far baru dalam 3 bulan....unofficial...

untuk official...saya ada buka journal dan akaun khas untuk teknik ni....skrng usia akaun tu baru 25 hari....

journal tu saya akan layan sehingga 3 bulan.....untuk tgk keberkesanan nya....

selepas 3 bulan..kita tgk mcm mana performance nya...

skrng GJ layan buy...TP 139.82

:D
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,955
Points
201
teknik ni saya tengah test tuan...so far baru dalam 3 bulan....unofficial...

untuk official...saya ada buka journal dan akaun khas untuk teknik ni....skrng usia akaun tu baru 25 hari....

journal tu saya akan layan sehingga 3 bulan.....untuk tgk keberkesanan nya....

selepas 3 bulan..kita tgk mcm mana performance nya...

skrng GJ layan buy...TP 139.82

:D
SELL untuk hari ni...

TP 139.51

Buy TP masih sama....pandai2 lah adjust...
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,955
Points
201
dah TP....nak sell balik pun dah boleh...cuma hati2...jaga MM....ari isnin..market banyak ting tong...
sell sekarang ( 4:51PM )

TP : 139.76

kalo berani ikut lah...

kalo tak yakin tgk aje....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register