BTC USD 62,722.1 Gold USD 4,312.99
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gambar Peha Watie Elite

tempurung@85

Active Member
Messages
1,870
Joined
Sep 23, 2008
Messages
1,870
Reaction score
591
Points
71
watieelitenakal5.jpg


Kenapakah Watie Elite pergi shooting gambar dengan memakai baju yang menunjukkan pehanya yang gebu itu. Memang mantap sehingga kami ingin membuat kuiz tentang hal ini. Sila pilih salah satu jawapan di bawah dan SMS jawapan anda ke 7894445 untuk berpeluang memenangi baju Watie Elite ini.

1. Watie ada penyakit selalu nak terbuang air besar. Kalau pakai camnie senang sikit. Zraappppp. Angkat jer terus leh lepaskan apa yang patut.

2. Mungkin Watie sedang berjimat-cermat disebabkan ura-ura kerajaan yang bercadang nak buang subsidi. Kurang kain, kuranglah harganya kan?

3. Sebenarnya baju yang Watie pakai ini didatangkan satu set dengan seluar. Tapi seluar tue tak basuh lagi dan agak berbau. Itu yang Watie malu nak pakai.

4. Masa on the way nak pergi shooting Watie telah terserempak dengan seekor lembu jantan. Akibat baju yang berwarna merah, lembu itu telah mengejar Watie. Watie cabut lari litang pukang sehinggakan seluarnya tercabut.

5. Ini semua super impose nie. Sebenarnya Watie memang pakai seluar tapi dah disuperimpose sampai ternampak peha Watie.

watieelitenakal.jpg


watieelitenakal9.jpg


watieelitenakal10.jpg


watieelitenakal11.jpg


watieelitenakal12.jpg


:o:o:o:o
 
cian arwah anak ye nangis dlm kubur nengok mak rupe gini isk isk isk
 
kalau rambut hitam nmpak lg cun..

adeh...mcm singa kelaparan je tgk..........
 
rezeki lepas sembahyang jumaat..........wakaakakkak
 
Gersang semcm si Watie ni..cian dia..
 
macam pondan siot...apesal die pakai rambut paslu camtu..dah la baju pun tak cantik..hehe
 
Back
Top
Log in Register