Forum tiada nombor page dalam mobile view

CG Sponsors




Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Baru verify balik Tuan @Dann
Belah bawah tu takde tunjukkan page dlm screen shot @Laici
Kat hp sy mmg nampak 👍
Masih tak faham apa masalah sebenarnya. @TXT tolong screenshot dari phone tuan dan attachkan sini isu apa sebenarnya. Thx.
 
Sponsored Post

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Iphone SE ok dah
Iphone mesti superb result punya abg @tomie hensem 😛 sebab most of the time kita byk debug thru device ni. Tapi kalau ada apa apa bug terus beritahu sini ye.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,487
Reaction score
11,120
Points
2,376
Masih tak faham apa masalah sebenarnya. @TXT tolong screenshot dari phone tuan dan attachkan sini isu apa sebenarnya. Thx.
Maksud saya takde isu Tuan @Dann
Salah paham je
Memang dah nampak butang next page 😁
 

Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,253
Reaction score
637
Points
111
Maksud saya dalam setial kategori forum tu ada senarai thread.. Tapi dekat tajuk thread tu kan akan ada page numbering.. Yang tu yang tak nampak.. Tapi boleh klik kt ruang kosong tepi tajuk thread tu..

Maksud saya dalam setiap kategori forum ye.. Bukan dalam thread tu sendiri



Tak tahu la.. Saya cuba masih tak nampak numbering tu..
 

Attachments

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Maksud saya dalam setial kategori forum tu ada senarai thread.. Tapi dekat tajuk thread tu kan akan ada page numbering.. Yang tu yang tak nampak.. Tapi boleh klik kt ruang kosong tepi tajuk thread tu..

Maksud saya dalam setiap kategori forum ye.. Bukan dalam thread tu sendiri



Tak tahu la.. Saya cuba masih tak nampak numbering tu..
@Laici Actually forum baru ni mmg dah tiada lagi fungsi page numbering. Ia lebih memudahkan kita di mana bila kita klik ke masuk satu thread ia akan bawa kita ke post terakhir yang kita last sekali visit sebelum ini.


Screenshot forum lama

legacy.jpg



Di mobile view juga, di dalam thread ada fungsi Next atau Previous dan >> (bermaksud last page). Kalau mahu kemana mana page number, just tap saja navigation tu.

pagenumber.jpg


FYI Thx.
 

Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,253
Reaction score
637
Points
111
@Laici Actually forum baru ni mmg dah tiada lagi fungsi page numbering. Ia lebih memudahkan kita di mana bila kita klik ke masuk satu thread ia akan bawa kita ke post terakhir yang kita last sekali visit sebelum ini.


Screenshot forum lama

View attachment 207888



Di mobile view juga, di dalam thread ada fungsi Next atau Previous dan >> (bermaksud last page). Kalau mahu kemana mana page number, just tap saja navigation tu.

View attachment 207889


FYI Thx.

oh,iye ker...tapi untuk desktop view masih ada nombor page kan..personally, saya lagi suka ada nombor sebab kadang2 saya nak tengok post paling terbaru kat page terakhir dalam thread tu dekat senarai thread instead of kena klik thread tu dan klik last page..takpe tuan, terima kasih (y)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register