Forum tiada nombor page dalam mobile view

Recommended Brokers


Sponsored Post

Laici

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
4,853
Reaction score
457
Points
41
Maksud saya dalam setial kategori forum tu ada senarai thread.. Tapi dekat tajuk thread tu kan akan ada page numbering.. Yang tu yang tak nampak.. Tapi boleh klik kt ruang kosong tepi tajuk thread tu..

Maksud saya dalam setiap kategori forum ye.. Bukan dalam thread tu sendiri



Tak tahu la.. Saya cuba masih tak nampak numbering tu..
 

Attachments

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,043
Reaction score
1,612
Points
101
Maksud saya dalam setial kategori forum tu ada senarai thread.. Tapi dekat tajuk thread tu kan akan ada page numbering.. Yang tu yang tak nampak.. Tapi boleh klik kt ruang kosong tepi tajuk thread tu..

Maksud saya dalam setiap kategori forum ye.. Bukan dalam thread tu sendiri



Tak tahu la.. Saya cuba masih tak nampak numbering tu..
@Laici Actually forum baru ni mmg dah tiada lagi fungsi page numbering. Ia lebih memudahkan kita di mana bila kita klik ke masuk satu thread ia akan bawa kita ke post terakhir yang kita last sekali visit sebelum ini.


Screenshot forum lama

legacy.jpg



Di mobile view juga, di dalam thread ada fungsi Next atau Previous dan >> (bermaksud last page). Kalau mahu kemana mana page number, just tap saja navigation tu.

pagenumber.jpg


FYI Thx.
 

Laici

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
4,853
Reaction score
457
Points
41
@Laici Actually forum baru ni mmg dah tiada lagi fungsi page numbering. Ia lebih memudahkan kita di mana bila kita klik ke masuk satu thread ia akan bawa kita ke post terakhir yang kita last sekali visit sebelum ini.


Screenshot forum lama

View attachment 207888



Di mobile view juga, di dalam thread ada fungsi Next atau Previous dan >> (bermaksud last page). Kalau mahu kemana mana page number, just tap saja navigation tu.

View attachment 207889


FYI Thx.

oh,iye ker...tapi untuk desktop view masih ada nombor page kan..personally, saya lagi suka ada nombor sebab kadang2 saya nak tengok post paling terbaru kat page terakhir dalam thread tu dekat senarai thread instead of kena klik thread tu dan klik last page..takpe tuan, terima kasih (y)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register