Forum tiada nombor page dalam mobile view

CG Sponsors




Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,253
Reaction score
637
Points
111
Assalamualaikum Mod&rakan,

Nak tanya kenapa bila akses forum dari telefon guna browser Chrome, setiap thread tak nampak nombor page?

cg.jpg


Sebenarnya dah guna 2 jenis telefon yang berlainan; Samsung & Huawei, paparan masih sama.. Rasanya jadi lepas forum upgrade
 
Sponsored Post

playermmc

Active+ Member
Joined
Sep 23, 2009
Messages
2,598
Reaction score
16
Points
25
yup sama la ingatkan feature xda button page hehe
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,487
Reaction score
11,120
Points
2,376
Assalamualaikum Mod&rakan,

Nak tanya kenapa bila akses forum dari telefon guna browser Chrome, setiap thread tak nampak nombor page?

View attachment 207844

Sebenarnya dah guna 2 jenis telefon yang berlainan; Samsung & Huawei, paparan masih sama.. Rasanya jadi lepas forum upgrade
Dah lama perasan menda ni cuma tak tanya lagi admin
Mungkin tuan @Dann boleh jawab
 

Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,253
Reaction score
637
Points
111
so orang lain pun sama juga la...

ingatkan aku sorang...nombor tu ada rasanya,cuma tak nampak, macam invisible..kalau klik kat ruang kosong tepi thread tu akan pergi ke page tertentu dlm thread tu.
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Assalamualaikum Mod&rakan,

Nak tanya kenapa bila akses forum dari telefon guna browser Chrome, setiap thread tak nampak nombor page?

View attachment 207844

Sebenarnya dah guna 2 jenis telefon yang berlainan; Samsung & Huawei, paparan masih sama.. Rasanya jadi lepas forum upgrade
W'salam. Terima kasih atas aduan ini. Itu pun selepas sebulan lebih forum upgrade baru seorang muncul adukan isu ini...huhuuh. Kesian betul CG ni takde siapa nak peduli dah 😭.

Immediately work on this issue. Saya akan update sini. Thx.
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Okay ini screenshot baru saya ambil dari mobile Android - Chrome. So far takde masalah.


@Laici Based on screenshot di browser tuan, memang tak boleh swipe ke atas lagi ke? Pls verify. Thx.

@playermmc @TXT tolong verify juga. Thx.



chrome1.jpg






chrome2.jpg
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,487
Reaction score
11,120
Points
2,376
Okay ini screenshot baru saya ambil dari mobile Android - Chrome. So far takde masalah.


@Laici Based on screenshot di browser tuan, memang tak boleh swipe ke atas lagi ke? Pls verify. Thx.

@playermmc @TXT tolong verify juga. Thx.



View attachment 207873





View attachment 207874
Tuan @Dann
Rasa nya @Laici tu mention pasal page setiap thread yg tak nampak kat mobile tapi ada bila pakai pc/laptop
Tuan bagi screen shot tu mcm page utk tgk setiap thread yg ada kt 'CG Portal'
Sekadar pandangan 😁
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Sponsored Post
Top
Log in Register