BTC USD 56,935.9 Gold USD 1,778.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Format laptop : OS sesuai utk Acer AMD?

Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,773
Reaction score
640
Points
126
tak ada ke sedara mara adik beradik jiran yg pandai komputer ?
cuba post dalam facebook wasap kampung atau taman
pakai laptop untuk apa ?
kalau tak mahu virus malware ransomware pakailah linux
 

abah5851

Active+ Member
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,652
Reaction score
187
Points
43
tak ada ke sedara mara adik beradik jiran yg pandai komputer ?
cuba post dalam facebook wasap kampung atau taman
pakai laptop untuk apa ?
kalau tak mahu virus malware ransomware pakailah linux
pakai untuk anak kelas online je... laptop lama je ni...
ram pun baru 2g...CPU amd turion 2200 Mhz
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,797
Reaction score
206
Points
43
Windows ade yg crack ke sekarang? Window 10 yg version mana?
tak payah guna yg crack. guna window 10 home ori.. pergi gugel taip medaicreation tools. nanti akan dowload terus ke dalam pendrive. jadi bootable terus.
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,797
Reaction score
206
Points
43
pakai untuk anak kelas online je... laptop lama je ni...
ram pun baru 2g...CPU amd turion 2200 Mhz
macam ni kene guna window 7 je tuan...
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,297
Reaction score
111
Points
43
win 7 tak der support dah. lagi satu kena check hardware support ke 64bit windows?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register