Filem PALING BURUK di dunia - "Compliance (2012)" - 18 ke atas

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,385
Reaction score
2,087
Points
141
Salam...
tadi aku baru je tengok filem "Compliance (2012)"...
macam biasa, tanpa baca komen, tanpa baca sinopsis, tanpa tengok trailer,, aku terus je download dan tengok movie ni..

dan sebelum aku tulis review, aku nk bagitahu yang "filem ni sesuai utk orang dewasa sahaja"....

..
..
..
REVIEW:

apa yg aku boleh katakan, ini lah filem yang paling b*d*h, bahl0l, bengap di dunia...

orang yang tak pernah maki orang pun, akan boleh memaki bila tengok cerita ni...

bila aku tengok cerita ni, aku dapati orang Malaysia lagi cerdik daripada orang US..

kalau korang ckp filem Indon b*d*h, anda salah, filem US ni lah yang paling b*d*h sebenarnya..

tapi apa2 pun, mmg ada pengajaran dalam cerita ni...
pengajarannya adalah "jangan jadi B*D*H"...
.

 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,201
Reaction score
1,537
Points
596
Camn psikopath ka movie nie
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,035
Reaction score
495
Points
96
malaysian sama juga bro kena scam melalui panggilan tipon. scamer menyamar jadi polis kastam dan sebagainya.
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,978
Reaction score
2,896
Points
201
bagi lah sinopsis...

rasanya cerita ni based on true story kan...

cuma jalan cerita tu mcm boring sbb lokasi yang sama aje..
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
151,364
Reaction score
20,841
Points
1,661
based on true story
 

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,805
Reaction score
288
Points
131
malaysian sama juga bro kena scam melalui panggilan tipon. scamer menyamar jadi polis kastam dan sebagainya.
ohh.. citer pasal fake call la ni.. adess~X(
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,631
Reaction score
210
Points
73
bukan citer ‘Phone Booth’ ke paling boring
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,385
Reaction score
2,087
Points
141
bukan citer ‘Phone Booth’ ke paling boring
Filem "compliance" Ni bukan boring... Tapi menyebabkan rasa sakit hati.... Siapa2 yg Jenis minat drama sinetron indon, mungkin filem Ni sesuai la Utk korang...

Lain org, lain taste..

Mintak maaf, mungkin taste aku mmg Tak minat cerita mcm sinetron
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register