BTC USD 61,185.6 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

EA terbaik pernah korang guna ??

Sponsored Post

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,857
Reaction score
934
Points
176
ea kalau nak run atleast 100000 cent sedap run.. 10k cent ni slow skit sbb nak grow dia tu mcm tergesa2
 

GuLa-GuLa iKaN

Freshie
Joined
May 29, 2016
Messages
24
Reaction score
1
Points
8
saya ada ea yg boleh dapat result gila2 punya profit, kalau saya bg detail pasti xkan ada orang percaya punya..

pair gold
modal 100usd standard
profit akan dapat 100% shari
hanya on robot pagi hingga tgh hari saja (low risk)

ye tuan dalam masa 1 hari profit 100% balik modal, ea ni sy dah banyak habiskan masa cari setting yang dan waktu yg sesuai untuk run, alhamdulilah hasil yang dapat boleh buatkan user auto kaya hehe..

ada yang berminat nk cube? saya nak bg free je, pm saya ye [email protected]
 
Last edited:

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,857
Reaction score
934
Points
176
saya ada ea yg boleh dapat result gila2 punya profit, kalau saya bg detail pasti xkan ada orang percaya punya..

pair gold
modal 100usd standard
profit akan dapat 100% shari
hanya on robot pagi hingga tgh hari saja (low risk)

ye tuan dalam masa 1 hari profit 100% balik modal, ea ni sy dah banyak habiskan masa cari setting yang dan waktu yg sesuai untuk run, alhamdulilah hasil yang dapat boleh buatkan user auto kaya hehe..

ada yang berminat nk cube? pm saya ye [email protected]


wow, susah jugak tu nak percaya 1 hari balik modal
 

AdiWalter

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2021
Messages
233
Reaction score
29
Points
20
ade satu EA nie aku jumpa ..mmg power beb..

EA Hybrid Hypo namanye..dia punye EA akan track posisi smart money, kemudian dia kira algo..

aku try setahun, konsisten ikut perfomance stock..trade rusia buat
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16441
USD / JPY
113.475
GBP / USD
1.37580
USD / CHF
0.91612
USD / CAD
1.23649
EUR / JPY
132.131
AUD / USD
0.74650

CG Sponsors




Top
Log in Register