EA terbaik pernah korang guna ??

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18341
USD / JPY
105.814
GBP / USD
1.31210
USD / CHF
0.91028
USD / CAD
1.32672
EUR / JPY
125.222
AUD / USD
0.72099

CG Sponsors




Izham87

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2016
Messages
506
Reaction score
164
Points
33
Ea budak ubat ni masih ok lagi perform ek bro?

kalau modal usd100 boleh ke??
Saya baru test ea bu start 2 hari lepas..modal 5usd jek :)) ...setting initial lot 0.01, setting default,plg safe kot :-?, akaun mikro...dah 0.60usd profit :D
 
Sponsored Post

Johnleman

Freshie
Joined
Jan 6, 2012
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
EA terbaik pernah korang guna ??

ada sesapa nak sharing meh sembang kat sini k
bagitau apa jenis ea yang bagus tu (yang bagus n popit je k)

then

pengguna EA tu mesti guna EA tu utk live pnya..demo2 x main..!

Bonus : tampal SS(screen shoot ) anda k..

adios
stakat ni semua EA yg pernah guna MC belaka
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
stakat ni semua EA yg pernah guna MC belaka
biasa yang trade guna EA ni akan cari setting2 yang sesuai untuk menten profit atau maksimakan profit..
den pun setakat ni tak jumpa lagi yang betul2 power..
manual is better kot..:)cgrock
 

sansorrow

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
5,409
Reaction score
49
Points
70
biasa yang trade guna EA ni akan cari setting2 yang sesuai untuk menten profit atau maksimakan profit..
den pun setakat ni tak jumpa lagi yang betul2 power..
manual is better kot..:)cgrock
tuan ade pegalaman trade pakai EA ?
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136

elnino25

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2010
Messages
7,411
Reaction score
63
Points
70
ada few ea yg menarik minat aku, ada sesape pakai tak, komen skit performance dia cmne:

1) Budak Ubat
2) King @ Gerilla
3) QueenProfit
4) Bidas
5) EA TT

Semua kt group telegram..
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,854
Reaction score
185
Points
33
bagi kawan...nak guna EA ni boleh...tapi kena ada modal besar...dan juga setting low risk...account seeloknya acc mini atau micro...kalau modal lebih 3K...boleh guna kat acc standard...tapi still kena guna setting low risk...tu base on pengalaman skang ni la...trading manual berpandukan EA...hehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register