BTC USD 37,853.5 Gold USD 1,830.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

EA terbaik pernah korang guna ??

trichogaster

Fun Poster
Messages
765
Joined
Mar 27, 2013
Messages
765
Reaction score
27
Points
30
b
ade satu EA nie aku jumpa ..mmg power beb..

EA Hybrid Hypo namanye..dia punye EA akan track posisi smart money, kemudian dia kira algo..

aku try setahun, konsisten ikut perfomance stock..trade
ade satu EA nie aku jumpa ..mmg power beb..

EA Hybrid Hypo namanye..dia punye EA akan track posisi smart money, kemudian dia kira algo..

aku try setahun, konsisten ikut perfomance stock..trade rusia buat
boleh share ka bos?
 
Sponsored Post

ayin96

Freshie
Messages
1
Joined
Oct 10, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
saya ada ea yg boleh dapat result gila2 punya profit, kalau saya bg detail pasti xkan ada orang percaya punya..

pair gold
modal 100usd standard
profit akan dapat 100% shari
hanya on robot pagi hingga tgh hari saja (low risk)

ye tuan dalam masa 1 hari profit 100% balik modal, ea ni sy dah banyak habiskan masa cari setting yang dan waktu yg sesuai untuk run, alhamdulilah hasil yang dapat boleh buatkan user auto kaya hehe..

ada yang berminat nk cube? saya nak bg free je, pm saya ye [email protected]
Saya dah email tapi tiada maklum balas. Minta check message atau email tuan.
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,867
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,867
Reaction score
936
Points
176
photo_2021-10-16_11-50-22.jpg


271461082
FBS 7
ganu91
230852108
Djinnrun
FBS-Real-3

So far ada yang da balik modal. Slow2 je run robot jgn tamak.. Problem org kita ni kalau tgk ea tu run slow, time tu la dia tweak jd high risk pastu memcee marahkan orang lain
 

Attachments

  • photo_2021-10-16_11-50-23.jpg
    photo_2021-10-16_11-50-23.jpg
    76.6 KB · Views: 7

rayz

Legendary Member
gem
Messages
13,058
Joined
Jun 5, 2007
Messages
13,058
Reaction score
766
Points
161
Awards
1
ea kalau power tak lama broker kacau bagi rugi. broker bukan suka.
 

Stapping_stone

Freshie
Messages
1
Joined
Nov 11, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
photo_2021-10-16_11-50-22.jpg


271461082
FBS 7
ganu91
230852108
Djinnrun
FBS-Real-3

So far ada yang da balik modal. Slow2 je run robot jgn tamak.. Problem org kita ni kalau tgk ea tu run slow, time tu la dia tweak jd high risk pastu memcee marahkan orang lain
Mohon share ea ni bos..tq
 

xerocracker

Active+ Member
Messages
3,034
Joined
Oct 3, 2007
Messages
3,034
Reaction score
52
Points
30
271461082
FBS 7
ganu91
230852108
Djinnrun
FBS-Real-3

So far ada yang da balik modal. Slow2 je run robot jgn tamak.. Problem org kita ni kalau tgk ea tu run slow, time tu la dia tweak jd high risk pastu memcee marahkan orang lain
acc besar betul.. padu profit bulan2 dia.. goyang kaki je..
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13425
USD / JPY
113.663
GBP / USD
1.35546
USD / CHF
0.91189
USD / CAD
1.25777
EUR / JPY
128.922
AUD / USD
0.71765

CG Sponsors




Top
Log in Register