BTC USD 24,471.4 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Dvd 'the arrivals'

mr_x6006

Legendary Member
gem
Messages
14,719
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131

Salam Ramadhan bro...

Hambe ingin brtanya, siape ahli CG yg de jual DVD @ CD
'THE ARRIVALS', coz aku nak beli ssgt ni...

Nak d/load kt YOUTUBE leceh la coz BerukBand CELCONG aku lembap mcm siput sedut... :D

HARAP2 ahli CG dpt bg info k..


TQ..
 
Sponsored Post

harley

Super Active Member
Messages
5,290
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,290
Reaction score
19
Points
65
ko beli acc rapidshare.. download.. lagi mantap.. ok tak ? :))
 

harley

Super Active Member
Messages
5,290
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,290
Reaction score
19
Points
65
kat youtube gambar tak best..... :))
 

niedzal

Active+ Member
Messages
2,686
Joined
Mar 6, 2007
Messages
2,686
Reaction score
15
Points
25
aku ada full episod klu nak aku bole bg. klu ko duk area sg buloh ke aku boleh bg je. sbb klu aku bg link pun tenet ko pun sembab.
 

snakes999

Fun Poster
Messages
273
Joined
Feb 21, 2008
Messages
273
Reaction score
0
Points
10
aku dah tgk...lama2 mengarut plaks sampai ke uFO.......huhuhu
 

sedanfx

Passed Away
Messages
6,361
Paid Membership
Joined
May 31, 2007
Messages
6,361
Reaction score
193
Points
78
kalo bro nak. send dvd kosong serta sampul express alamat sendiri. aku tlg burn la...
 

better_man249

Fun Poster
Messages
690
Joined
Jul 27, 2009
Messages
690
Reaction score
23
Points
15
Salam,
saya ada jual dvd the arrival tu., saya juga pernah buka thread untuk jual dvd ni..
Selain the arrival, dlm dvd tu jugak sy bagi bonus video yg berkaitan dengan freemason serta dajjal. Saya dari JB.. Kalau nak COD lagi baik..
=)
pm saya ok..
 

mr_x6006

Legendary Member
gem
Messages
14,719
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
Salam,
saya ada jual dvd the arrival tu., saya juga pernah buka thread untuk jual dvd ni..
Selain the arrival, dlm dvd tu jugak sy bagi bonus video yg berkaitan dengan freemason serta dajjal. Saya dari JB.. Kalau nak COD lagi baik..
=)
pm saya ok..

Alhamdulillah.. :D

De jgk member CG dari JB..

Aku pun kat JB bro.. Duk area BBU.. ko?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register