dvd

  1. mrvx

    To Sell DVD VCD player built in tv 2nd

    Barang seperti dalam gambar dvd vcd mp3 divx jpeg, built in tv and radio Harga rm150 siap pos Berminat pm tepi
  2. may4ver

    Wanted Dvd/vcd ceramah agama

    Assalamualaikum Saya nak cari dvd/vcd agama. Yg terpakai pun boleh. Tp biarlah elok lg Wassup saay 0125778002 Tq
  3. Siddique87

    Wanted Game - act of war high treason

    ada yang masih simpan dak game ni? klau ada ambe nak beli ,game main zamamn2 dok universiti dulu neh...kalau ada pm ler ambe ok...:D
  4. P

    Wanted Dvd dual layer 8.5gb

    salam,brp harga pling muroh utk dvd dual layer 8.5gb??
  5. Jedi

    To Sell Mencari pembeli CD/DVD terpakai sekitar Pandan Indah.

    (Salam) As topic. :">
  6. A

    Wanted Syarikat printing untuk cover album lagu (CD/DVD)

    salam, orang melayu yg ada buat servis ni sila pm saya bersama pricelist. ramai cina yang buat printing2 camni. mau cari orang melayu lah :)
  7. abah_betty

    Wanted DVD Sinetron Ketika Cinta Bertasbih eps.1-56

    Salam Warga CG, ader sesape leh tolong aku dapatkan dvd ni tak?:D peminat tegar nih :D
  8. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted CD/VCD/DVD Rosak

    Salam, Remedy ingin membeli CD/VCD/DVD yang telah rosak. Maksud rosak di sini ialah seperti calar, patah, cd/vcd/dvd yang telah lama dan tidak mahu digunakan lagi. Ya..remedy ingin membeli. Tidak kiralah dalam apa juga kuantiti. harga belian adalah seperti di bawah: 1kg-50kg = RM1.20 per kg...
  9. abangbeca

    Wanted Portable DVD Player

    Aku nk carik portable dvd player....cap ayam pun xper....x kisah 2nd atau baru....tp tgk rege gak...x mau mahal2 sgt....anak aku jenis pakai buang punyer barang...sapa2 yg ader nk letgo tuh leh pm aku....klu cepat lagik baguih....:D
  10. elan

    Wanted Tv lcd, dvd/vcd/cd player, dvd recoder

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.... aku nak cari penjual yang ada menjual barang-barang dibawah, nak dapatkan sebutharga. barang-barang ni untuk pejabat/bahagian aku (kerajaan) di salah sebuah kementerian di putrajaya... aku nak pelawa sekiranya ada ahli cg ni yang ada menjual barang-barang...
  11. tim90

    Wanted Vcd atau dvd atau link akasia bella

    Maaf klu slh tmpt.. Sy mencari akasia bella punya cd dr mula smpi akhir..sape2 nk jual murah Pm sy ye..tq
  12. mr_x6006

    Wanted Dvd 'the arrivals'

    Salam Ramadhan bro... Hambe ingin brtanya, siape ahli CG yg de jual DVD @ CD 'THE ARRIVALS', coz aku nak beli ssgt ni... Nak d/load kt YOUTUBE leceh la coz BerukBand CELCONG aku lembap mcm siput sedut... :D HARAP2 ahli CG dpt bg info k.. TQ..
  13. GamezStar

    Wanted Mencari syarikat mencetak (burn) DVD,VCD berlesen

    elo semua aku sedang mencari company yg boleh mencetak (burn) dalam quantiti yg banyak .. DVD ,vcD original. serta boleh support utk multi subtitle. sape2 ada maklumat?
  14. dragon888

    To Sell Forex mentors dvd

    DVD COPY FOREX TRADING LEARN FROM THE EXPERTS IN DVD YOU ARE BIDDING ONE(1) DVD FOREX VIDEO TUTORIAL BY THE FOLLOWING AUTHORS: Forex Mentor by Peter R. Bain Tutorial CONTENTS OF FOREX TRADING EXPERTS DVD: CD DISC 1 * THE BASICS * MY SYSTEM IN A NUTSHELL * BAR PATTERNS * CHART FORMATIONS *...
  15. del_oxford

    Wanted DVD Movie FACE OFF

    Salam Warga CG, aku sedang mencari DVD movie FACE OFF, lakonan Nicholas Cage dan John Travolta, filem tahan 1997, sape ade info psl kedai ke, sedara mara yg ade simpan dvd tu ke, bgtau sama aku ye.....:D sbb dh merata kedai cd & dvd aku cr, takde plak jumpa cite ni:(( so guys tolong2 la ye :D
  16. spidertech

    Wanted Convert tape to VCD/DVD

    Sape yang ade masalah nak convert tape bleh pas kat aku...:D Kos transfer tape to VCD = RM15 (semua jenis tape) Siap Edit = RM45 Kos transfer tape to DVD = RM25 (semua jenis tape) Siap Edit = RM55 Hubungi : Email : [email protected] ym : zackaec No. Tel : 017-3926465 (zarul) Lokasi : Tanjong...
  17. budaktua

    Wanted VCD/DVD IFL Battleground, IFL Championship, UFC Championship

    Den nak carik VCD/DVD IFL Battleground, IFL Championship, UFC Championship.......Kalu ado, koba kek den yo...den ngidam bonar nak nengok cito2 tu...kek astro tak sompek nak nengok, asik2 miss yo....tolong den yo!.... Jazzakallahulkhairrr.... Den kasik pantun yang selalu kono korat.... Kontut...
Top
Log in Register