dvd for sale

  1. may4ver

    Wanted Dvd/vcd ceramah agama

    Assalamualaikum Saya nak cari dvd/vcd agama. Yg terpakai pun boleh. Tp biarlah elok lg Wassup saay 0125778002 Tq
  2. D

    To Sell [WTS] SONY BDP-S4100 Smart 3D Blu-ray Player

    Nothing to watch? Not anymore. With the BDP-S4100 3D Blu-ray Disc Player you can wirelessly stream endless hours of music, TV shows and movies in HD or in 3D. Watch all your blockbuster Blu-ray Disc movies in gorgeously detailed Full 1080p HD, plus all your favourites from Sony Entertainment...
  3. P

    Wanted Dvd dual layer 8.5gb

    salam,brp harga pling muroh utk dvd dual layer 8.5gb??
  4. tengkunizam

    To Sell Nak jual DVD player terpakai | nak pakai duit

    (thread close) BARANG DA JUAL KAT SEEZ , terima kasib bro ,siap dtg rumah tu , jauh datang kot.. hehe Ni bukan scam ek , nak jual DVD player jenama PIONEER DV-120K murah2 , ni aku pakai kat rumah je , tapi jarang pakai sebab ada astro dan ada laptop. Nak jual sebab nak pakai duit , untuk...
  5. fnd75

    To Sell Sony DVD-R 4.7 GB (10's X 2 cake pack)

    Assalamualaikum, Sy nk lelong DVD-R spt berikut: Sony DVD-R 4.7 GB - ada 2 pek X 10 DVD (dlm bekas bulat mcm kek :D ) dgn harga RM 45 aje termasuk pos. Condition baru yek. Sesuai utk burn/backup movie/file besar2. Brg lebihan projek thn lepas so takde keperluan lagi baik letgo aje. Sape2...
  6. mr_x6006

    Wanted Dvd 'the arrivals'

    Salam Ramadhan bro... Hambe ingin brtanya, siape ahli CG yg de jual DVD @ CD 'THE ARRIVALS', coz aku nak beli ssgt ni... Nak d/load kt YOUTUBE leceh la coz BerukBand CELCONG aku lembap mcm siput sedut... :D HARAP2 ahli CG dpt bg info k.. TQ..
  7. budaktua

    Wanted VCD/DVD IFL Battleground, IFL Championship, UFC Championship

    Den nak carik VCD/DVD IFL Battleground, IFL Championship, UFC Championship.......Kalu ado, koba kek den yo...den ngidam bonar nak nengok cito2 tu...kek astro tak sompek nak nengok, asik2 miss yo....tolong den yo!.... Jazzakallahulkhairrr.... Den kasik pantun yang selalu kono korat.... Kontut...
Top
Log in Register