ratusanRM
CG Top Poster Club

- Messages
- 22,690
Paid Membership
- Joined
- Apr 8, 2007
- Messages
- 22,690
- Reaction score
- 364
- Points
- 131
ok? dah setel...........![]()
anak murid suda mari
den baru call member yg dah abis belajar dgn ustaz haron din....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

ok? dah setel...........![]()

saudara bOleh kemukan bukti ustaz harun din gunakan jin???
mcm ni lah bg tau tuan di mana pasti saya samapi....nak tau kebenaran dan bukti akan saya tunjukkan bila kita bertemu nanti.....:-?:-?:-?

alangkah bagusnya tuan dapat memberikan kisah sebenar ttg dakwaan tuan di sini
p/s: den dah jumpa dgn oldman50 ni, peramah & baik orgnyapaid
paid
paid

tiada yg perlekehkan haron din atau title al hafiz dia....apa sgt kelebehan al hafiz.....manusia biasa yg bersifat baharu dan pasti kan binasa....tuk dia menjadi al hafiz pun atas keizinan ALLAH.....zaman nabi setiap org arab adalah al hafiz tapi tak de pulak title al hafiz di hujung nama.....:-?:-?:-?
MENGHORMATI ORANG YANG MENGHAFAL AL QURAN BERERTI MENGAGUNGKAN ALLAH SWT.
Sabda rasulullah s..a.w "Daripada Abu Musa Al Asya'ari r.a.ia berkata bahawasanya Rasulullah s.a.w. bersabda: "Diantara perbuatan mengagungkan Allah adalah menghormati Orang Islam yang sudah tua, menghormati orang yang menghafal Al-Quran yang tidak berlebih-lebihan dalam mengamalkan isinya dan tidak membiarkan Al-Quran tidak di amalkan, serta menghormati kepada penguasa yang adil."

Soalan ni seharusnya ditujukan kepada orang yang 'mula2' membangkitkan isu ni.....
sebenarnya buang masa bercerita dgn org2 yg terlalu taksub dan agung2kan haron din ni...pasti apa pun org lain ckp semuanya salah....kau masih budak2 lg belum kenal pun apa erti hidup...kalau betul2 nak kan bukti dtg berjumpa saya...kalau di mana saja pasti saya sampai....:-?:-?:-?


saya berminat nak berjumpa tuan..dan perlukan kepastian..
p/s: bermuzakarah laa kamu bersama ahli nya kerana dikhuatiri nnti akan menimbulkan fitnah.