Dividen ASB

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,775
Reaction score
193
Points
123
bile laa ASB nak buat online transfer ke akaun bank..
senang ckit nak keluarkan duit klu ade kecemasan..
 
Sponsored Post

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,931
Reaction score
57
Points
70
dah umum ke dividen,den baru buat loan asb x tahu apa2
 

yustaiping2

Active+ Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
2,662
Reaction score
42
Points
30
Tadi dalam pukul 12 pm aku ada call PNB tanya tentang pengagihan dividen ASB.Berikut jawapan pegawai PNB;-

Dividen :7.3
Bonus :1.25

Jumlah keseluruhan : 8.55%

Betulkan kalau aku silap.

Terima Kasih.

yg tahun ni punya tolong tanya bossku....
 

Yuzia

Junior Member
Joined
May 11, 2008
Messages
96
Reaction score
3
Points
21
Tak pasti pasal tinggi sbb market klci jatuh teruk. Last year dividen 6.5 bonus 0.5. Tahun ni akan kurang sikit tak tahu lah banyak mana. Kita tggu je
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,015
Reaction score
66
Points
70
next year..lepas 3hb nak terminate dah loan ASB

dah 6 tahun ..loan 110K..

ammortize value dalam RM10k lebih..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,164
Reaction score
1,531
Points
596
bile laa ASB nak buat online transfer ke akaun bank..
senang ckit nak keluarkan duit klu ade kecemasan..
boleh terus pi pejabat asb usulkan

rasa ramai mau camtue
 

qi_telcommunication

Active Member
Joined
Mar 16, 2013
Messages
1,346
Reaction score
82
Points
40
Kalau ikut pasaran semasa dividen asb mesti turun juga paling tidak pun boleh kekal dah kira bagus
 

Abg Wan

Fun Poster
Joined
May 17, 2011
Messages
360
Reaction score
55
Points
30
Semua dividen produk2 PNB turun dlm linkungan 0.5% ke 1% utk thn 2019. Agak2 dividen ASB turun tak bawah 6% tahun ni?
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register