Digi Prepaid Best 2017

Recommended Brokers


marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,644
Reaction score
2,667
Points
201
Digi Prepaid Best memang sudah tidak ada dalam pasaran..

untuk mereka yang mahu menggunakan Digi Best..Perlu tukar plan sendiri...

aku bukak thread ini untuk bincang2 kelebihan Digi best 2017 p2p...



ini pula validty bagi digi best sebelumnya...jika siapa2 masih kekal kan plan lama

 
Last edited:
Sponsored Post

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,082
Reaction score
124
Points
33
Digi Prepaid Best memang sudah tidak ada dalam pasaran..

untuk mereka yang mahu menggunakan Digi Best..Perlu tukar plan sendiri...

aku bukak thread ini untuk bincang2 kelebihan Digi best 2017 p2p...



ini pula validty bagi digi best sebelumnya...jika siapa2 masih kekal kan plan lama

Baru jer mnp dari plan ni.. (v4)
Kelemahan plan ni xdak basic internet
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,644
Reaction score
2,667
Points
201
Baru jer mnp dari plan ni.. (v4)
Kelemahan plan ni xdak basic internet
kenapa tak upgrade ke 2017...

2017 ada basic internet 500mb dan internet FREE 1gb/ daily ( 12 - 8 am )
 

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,082
Reaction score
124
Points
33
kenapa tak upgrade ke 2017...

2017 ada basic internet 500mb dan internet FREE 1gb/ daily ( 12 - 8 am )
Geram .. dah 2,3x tibai kredit aku sampai licin.. tu yg port out trus... ~X(
 

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,146
Reaction score
24
Points
25
aku guna pelan nie cuma validity setahun mahal pula
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,644
Reaction score
2,667
Points
201
aku guna pelan nie cuma validity setahun mahal pula
berbaloi..sbb ada internet Free dan basic internet...

purata rm9.xx aje sebulan.....

cuma nak keluarkan sekali tu banyak ckit...
 

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,146
Reaction score
24
Points
25
berbaloi..sbb ada internet Free dan basic internet...

purata rm9.xx aje sebulan.....

cuma nak keluarkan sekali tu banyak ckit...
nanti difikirkan pas terminate streamyx
 

zdman

Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
2,178
Reaction score
129
Points
33
kenapa nak terminate streamyx tuan ?
maybe cam den potong streamyx 1mb, pakai digi rm1 unlimited daily 3mb kat modem...jimat amat, nk tunggu unifi lambat lgi nk masuk.:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register