Desktop tak boleh buka

CG Sponsors




wa266

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2008
Messages
751
Reaction score
0
Points
10
Salam. Warga Cg yang dihormati, kepada yang boleh tolong saya. Seminggu lepas saya upgrade desktop saya ke 1tb. Sekarang desktop saya tak leh buka, ia tak leh ke window pun. Member dah try buka guna yang lain pun tapi ia tetap tak leh. Masalahnya, saya simpan semua data2 penting saya dalam D & E drive, lum sempat wat backup dalam ext hdd. Macamana nak buat? Aduh pening, rasa dunia ni dah terbalik..data penting sangat tu..Tolong ar....:(( Macamana nak selamatkan data2 tu balik....:(:)(:)((
 
Sponsored Post

pablo_amar

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2008
Messages
555
Reaction score
2
Points
15
amek hdd tu cucuk kt pc len...dan backup file..pastu bro install la windows balik..
 

wa266

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2008
Messages
751
Reaction score
0
Points
10
dah wat macam tu, dah 2 pc try tapi still tak boleh bukak
 

private_eye217

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
2,724
Reaction score
47
Points
30
harddisknya detect x?
detect tapi dia suh format ker?
detect tapi x blh backup?

mana satu masalah tt?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register