Dengan Blog Apa yang boleh kita buat?

CG Sponsors




Sponsored Post

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
im ni bab traffic yang paling penting & susah...dari 2008 lagi aku kenal im....cpa/affiliate/clickbank/adsense/blackhat/amazon
abam cot tolongla bukak thread share pasal benda2 ni semua..tolong menolong sesama melayu?
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
abam cot tolongla bukak thread share pasal benda2 ni semua..tolong menolong sesama melayu?
aku ada account je semua tu...tapi earn sikit..sebab traffic problem...buat seo pun susah..kalau aku master traffic memang $$$
 
  • Like
Reactions: CH4

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
aku ada account je semua tu...tapi earn sikit..sebab traffic problem...buat seo pun susah..kalau aku master traffic memang $$$
ko punya traffic kat cg ni ok jer aku tengok..
sapa tak kenal pecot?satu cg kenal pecot..:)cgrock
 

blogpstr

Active Member
Joined
Aug 9, 2011
Messages
1,063
Reaction score
28
Points
30
niche tu penting. kalau ada target, senang nak aim dari mana visitor. Kalau nak buat amazon, visitor boleh datang dari iklan fb or dari search engine. biasanya org cari niche ni melalui keyword research. kena tengok ramai tak orang cari keyword tu. minimum search ialah 1000. lagi banyak lagi bagus, tp kalau bnyk sangat, competition pun tinggi.

Utk visitor dari search engine plak, kena la bnyk buat backlinks utk increase kita punya SERP.
 

blogpstr

Active Member
Joined
Aug 9, 2011
Messages
1,063
Reaction score
28
Points
30
niche tu penting. kalau ada target, senang nak aim dari mana visitor. Kalau nak buat amazon, visitor boleh datang dari iklan fb or dari search engine. biasanya org cari niche ni melalui keyword research. kena tengok ramai tak orang cari keyword tu. minimum search ialah 1000. lagi banyak lagi bagus, tp kalau bnyk sangat, competition pun tinggi.

Utk visitor dari search engine plak, kena la bnyk buat backlinks utk increase kita punya SERP.
 

CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
aku ada satu blog pasal penyakit anjing...
dah tinggal dari tahun 2011 lagi....
post pon cuma 11 je dalam tu...
tapi sampai skrg ada traffic walau sikit setiap bulan....
visitor mostly dari US dan UK...
tp adsense aku dah kena banned...:)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register