BTC USD 38,766.4 Gold USD 1,877.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Decoder astro 2nd hand

bb_iman

Freshie
Joined
Jan 5, 2011
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
sape2 yang tak pki decoder astro kaler silver tu,jual la kat aku..aku nyer da x le pki la..camne nk tgk tv..huwaa....sms 0122340980 or pm aku ek
 
Sponsored Post

GPK1

Active+ Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,293
Reaction score
113
Points
43
Dekoder melambak kat kedai bundle pasir putih kelantan harga RM20 je....aku dah beli 3 buah....utk standby sebab dekoder aku selalu kena petir...
 

lelakiselamanya

Active Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
2,440
Reaction score
23
Points
30
piring dia x juai skali ka? kat pasir putih tu ade x skali ngan piring ?
 

Skyvwalker

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,840
Reaction score
71
Points
35
aku pun tgh mencarik gak ni.. sesape ade.. aku nyer decoder dah nyawa2 ikan ni


Saya mencari ASTRO Decoder THOMSON. bukan beyond HD.

yg penting decoder berfungsi dengan baik berserta remote.
ada ouput component cable.

sebab : decoder dah rosak, nk tukar beyond tak boleh kerana pakai centralize dish. nk pakai beyond dish signal satelit kene blok dgn bangunan. xde tempat dan xde cara nk pasang.

PM harga . ASAP

azrudin99@3.jpg


azrudin99@4.jpg
 

ezxury

Active Member
Joined
Jul 23, 2011
Messages
1,377
Reaction score
5
Points
25
astro beynd punye dekoder kawe ado le...kalo nk
 

ayien98

Fun Poster
Joined
Apr 14, 2012
Messages
727
Reaction score
2
Points
20
Dekoder melambak kat kedai bundle pasir putih kelantan harga RM20 je....aku dah beli 3 buah....utk standby sebab dekoder aku selalu kena petir...

kedai alik mano pair putih, acu oyt tepat, kwe nk g,
 

Actifast

Super Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,972
Reaction score
124
Points
73
thun biler nye ni,, hok aloh...
 

Skyvwalker

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,840
Reaction score
71
Points
35
astro beynd punye dekoder kawe ado le...kalo nk

DECODER beyond tu boleh masuk ke card yg lame tu? kalau boleh, aku beli jer.

tapi ko kene confirmkan boleh la bro
 

ezul82

Super Active Member
Joined
Jun 19, 2007
Messages
7,210
Reaction score
41
Points
70
aku ada yg putih & ada jugak yg mcm dlm gambar tu (hitam), dua2 dh x pakai sbb aku dh potong astro...mau ka? berapa ringgit nak offer kat aku? lokasi KL
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register