astro spare part

  1. MHaffiezMNazri

    To Sell Astro Outdoor Unit

    This comes without cable as I am using my existing dish after free upgrade to PVR. Price negotiable as always. MYR150 NEGOTIABLE Please WhatsApp me +60182003004 https://api.whatsapp.com/send?phone=60182003004&text=AOU for sale from CG
  2. Ardy

    Wanted Tiang Astro.. sapa ada? lokasi Ipoh

    WTB Tiang Astro.. sapa ada? lokasi Ipoh 019-4344269 ardy wassap boleh
  3. K

    Wanted Piring astro terpakai

    (WTB) 1) piring astro 2nd terpakai beiol yg buat semak kat rumah korang ... sy beli rm30 sebijik paling mahal. 2)dekoder skybox or openbox (wts) dekoder astro ada 2 bijik ..beyond rm40 n silver rm20 COD area selangor/pj apa2 hal leh pm
  4. M

    To Sell Astro Spare part

    siapa berminat untuk beli set disc astro rm55/set tidak termasuk kos penghantaran. atau berminat nak beli cable astro (putih) 20meter rm10, 40meter rm20.. ambil atas 20qty ada discount.. boleh col 0173244145 / 017- 285 8116 tqqq..:) set disc packages includes; > 65cm Dish (new black color) >...
  5. kijangkelana

    Wanted Astro splitter

    salam CGrians, mano boleh dapek bondo ni eh?
  6. W

    Wanted Astro dish terpakai/baru

    nak beli piring astro terpakai fullset atau baru fullset area kuala terengganu/ bukit pyong. COD. sape ade komen sket. hehe
  7. K

    Wanted Piring Astro Terpakai (Lokasi Perak)

    salam/hi warga cg.. saya sedang mencari astro dish terpakai... lokasi kalau boleh saya nak cod dalam kawasan ipoh town.. kuala kangsar pon boleh..jangan sampai grik sudah..haha kalau ada member2 nak jual murah2 boleh reply kat thread ni atau pm details..yang nak jual murah2 je pm/reply...yang...
  8. amazinggold88

    Wanted Piring astro

    ada sapa2 jual piring astro x?area bangi.kalau ada den mau boli.2nd pun xpe.dpt siap kabel lagi bagus:D
  9. M

    Wanted Servis memasang piring astro area Johor

    Salam, Aku mencari seseorang yang boleh/mahir pasang piring astro dan menembak signal astro. Aku guna kotak langit+si line. So memang rasanya tak sesuai utk aku panggil orang astro utk pasangkan. Area Segamat. Harga boleh discuss(tp harap2 tak ler lebih dari org astro sendiri pasangkan..heheh)Thank
  10. Ter Te Kang

    Wanted Piring astro area terengganu

    Salam....satu carigold dan selamat tahun baru 2013 :) saya disini mencari satu set piring astro yang baru atau 2nd yang masih boleh diguna pakai dgn harga yg berpatutan. jika berminat ingin menjual piring astro pada saya boleh pm atau sms saya. no phone : 0139499118 (mie) area terengganu tak...
  11. rodaira

    Wanted Astro Remote Ori kawasan Gombak @ Wangsa Maju @ Ampang

    Salam...mcm tajuk thread kat atas. Mana aku nak cari remote Astro ori kat kawasan ni. Beli yg tak ori kadang-kadang jalan, kadang-kadang tak. Telefon Astro pun dia kata paling dekat kat Shah Alam (bukan dekat pun dr kawasan aku...) Harap ada yg tau..:)
  12. azmi_tshirt

    Wanted Astro dish dan servis pasang

    Salam, sapa ada jual piring astro dan boleh siap pasang? utk skybox aku. area shah alam. sila PM saya ye? tq
  13. imahara

    Wanted Astro spare part

    thread ditutup
  14. Skyvwalker

    Wanted ASTRO Decoder THOMSON - SD

    Saya mencari ASTRO Decoder THOMSON. bukan beyond HD. yg penting decoder berfungsi dengan baik berserta remote. ada ouput component cable. sebab : decoder dah rosak, nk tukar beyond tak boleh kerana pakai centralize dish. nk pakai beyond dish signal satelit kene blok dgn bangunan. xde tempat...
  15. zaimi2

    Wanted Piring Astro + Reciever + Cable Dengan Harga Memuaskan!!

    Salam saya nak beli piring astro +cable + receiver (i means full set) kecuali decoder sebab pakai dream box nak beli 3 bijik harga saya beli dengan rm100 sekali shipping dish biasa lokasi seri manjung call/sms 017 3604527
  16. manizaj

    Wanted Piring astro area Seremban atau Port Dickson

    Sapa ada nk jual piring astro ? area rembau. podeh, tampin pun aku sanggup piring beyond pun xpe. pm aku
  17. sygdanish7

    Wanted Decoder Astro area Kuantan

    ada sesaper nak jual decoder astro warna silver tu bleh pm
  18. H

    Wanted Piring Astro+stand+kabel

    Salam, saya ingin membeli piring astro+stand+kabel. lokasi saya di selangor/kl. kalau sesiapa ada nak jual boleh sms 0175765056 mohd atau PM sya.tq
  19. rayz_nine

    Wanted Piring + Decoder Astro Bukan Beyond

    Salam, Kawan sia nak cari Piring + Decoder astro bukan beyond yg biase je Sesape nak jual atau ade byk kt rumah tue ble PM sia :D .. Sila offer rege..kalu harga cun ble deal..:):) Lokasi di Melaka Sahaja senang sket COD.. PM sia kalau ada ..:)cgrock Wasalam
  20. ayie206

    Wanted Dish (piring) ASTRO

    salam dan salam sejahtera sapa ada nak jual piring astro? daripada terbiar dalam stor baik jual.. aku nak beli.. bukan nak beli banyak.. nak beli sebijik je jual murah2 dah la.. lokasi lembah kelang 016-2221504 :)cgrock:)cgrock
Top
Log in Register