astro spare part

  1. warheadfx

    Wanted Astro dish

    Salam, Aku nak cari Astro dish yg biasa (bukan beyond) ... Sesape nak jual atau ada yg tak pakai, boleh kasi tau aku .. Lokasi utk minggu ni aku berada di kawasan setiawangsa, jelatek ... Next week onward area sg.buloh dan sewaktu dgnnya.. Pm aku kalau ada .. Wasalam
  2. along313

    Wanted (Setel) Mencari Piring Astro terpakai

    salam, Piring dah lama dapat TQ. thread close. ------------- pencarian piring setel, TQ to scorpions10 :D
  3. B

    Wanted Decoder astro 2nd hand

    sape2 yang tak pki decoder astro kaler silver tu,jual la kat aku..aku nyer da x le pki la..camne nk tgk tv..huwaa....sms 0122340980 or pm aku ek
  4. I

    Wanted Decoder dgn piring astro 2nd hand?

    Kalo ade org nk jual, aku btul2 b'mnt nk bli ni... PM aku k...
  5. pion

    Wanted Astro kad decoder

    Assalamualaikum Sesiapa ada lebihan kad astro dekoder, sudi2 la juai kat aku ye.. kat umah aku ada dekoder, tp kad aje takde. Kalau ada pape just email me atau ym kitun_kucing:)cgrock Selamat Hari Jumaat. Saidul Ayyam:)
Top
Log in Register