Cosway (M) Sdn Bhd (50118-A) (AJL93012) - cosway.com.my

Recommended Brokers


Sponsored Post

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,453
Reaction score
249
Points
33
cosway kat tesco seremban 2 sebelah exit hiway pun dah tutup.
dulu kakak aku sempat jadi pharmacist kat cosway shah alam seksyen brape x ingat.
kejap x kejap bertahun jugak lah.
lepas tu cabut sebab dapat better offer.
xtahu ape jadi dgn cosway tu skrg.
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,032
Reaction score
1,510
Points
596
Pd pendapat sy perbanyakkan bt networking.. Jgn terlalu fokus utk miliki kedai... Sbb networking ni income nye infinity selagi kte ade usaha.. Sekian tu saje pendapat sy.. Hehe..
teringin nak buat MLM

tapi zaman lani market mlm ok ke

orang Malaysia kadang nak beli produk harga rm200 tue pun fikir banyak kali

kalau yang perna buat mlm walaupun dah lama kadang teringin nak buat balik
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,755
Reaction score
188
Points
123
teringin nak buat MLM

tapi zaman lani market mlm ok ke

orang Malaysia kadang nak beli produk harga rm200 tue pun fikir banyak kali

kalau yang perna buat mlm walaupun dah lama kadang teringin nak buat balik
MLM dah dicop skim cepat kaya disebabkan SCK yg tulen merosakkan pasaran..kita kene tunggu kerajaan haramkan SCK baru laa MLM asli bangkit kembali..tapi klu bole, produk kene lain dari yg lain laa..
 

HLP86

Freshie
Joined
Apr 19, 2017
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
MLM dah dicop skim cepat kaya disebabkan SCK yg tulen merosakkan pasaran..kita kene tunggu kerajaan haramkan SCK baru laa MLM asli bangkit kembali..tapi klu bole, produk kene lain dari yg lain laa..
Yup Betul Tu, lebih baik jika MLM ada system yang boleh digunapakai untuk duplicate results.

Satu lagi, nak avoid skim cepat kaya, check registration Company dan jika direct selling; check registration Company.
 

jackgen2

Junior Member
Joined
Apr 6, 2015
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
Yup Betul Tu, lebih baik jika MLM ada system yang boleh digunapakai untuk duplicate results.

Satu lagi, nak avoid skim cepat kaya, check registration Company dan jika direct selling; check registration Company.
itu semua betul.

tapi yg buat onak dan duri dan ranjau nie.. ahli nye yg beli pangkat. itu yg salah nya.
stokist suka la main jual aje product nye.

patut set kan beli tak bole lebih ke kan. baru la meniaga tahan lama.

tapi asik nak kejar pangkat beli barang selori letak bawah katil.
haaa...yang nie kite kena tolak dia.

sbb akan rosak la MLM sesebuah company tu...
kan kan kann....:eek:

ada betul tak ... acu renung bersama.

:-?
 

acoms

Fun Poster
Joined
Aug 7, 2008
Messages
624
Reaction score
12
Points
15
Bagus skit Cosway ni plan dia takde pangkat. Purely berdasarkan sales volume kita. Nak tak nak memang kena bina rangkaian pelanggan pengguna yg guna produk2 Cosway.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register