Cosway (M) Sdn Bhd (50118-A) (AJL93012) - cosway.com.my

CG Sponsors




fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,072
Reaction score
244
Points
123
Plan marketing Cosway

Layak untuk semua bonus dan insentif

PSV yg blom digunakan, sehingga maksima 50SV, akan dibawa ke hadapan untuk kelayakan di masa akan datang.

1) Personal Silver Bonus

Silver Volume (SV) dari jualan peribadi dan SV downline yang tidah layak mendapat bonus.

SV-----------PSB
>=50--------5%
>= 100-----10%
>= 250-----15%
>= 400-----20%

2) Group Development Bonus (GDB)

Kelayakan paling rendah - 2 kumpulan dengan 1000SV atau 1 kumpulan 1000SV + kumpulan kecil bergabung menjadi 1000SV.

3) NEW – Branch Bonus (BB)

SV------GDB (RM)--------BRANCH BONUS (RM)
1,000-----0----------------------120
2,000----180--------------------180
3,000----240--------------------240
4,000----360--------------------360
5,000----480--------------------480
6,000----600--------------------600
8,000----720--------------------720
10,000---840--------------------840
12,500---960--------------------960
15,000--1,080------------------1,080

nak download mplan lengkap di sini

RapidShare: 1-Click Webhosting

Jom meriahkan Cosway

Giant Network
 
Last edited:
Sponsored Post

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,046
Reaction score
2,953
Points
201
aku dah masuk cosway..tp just beli barang jelah:D
 

StanNero

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
7,442
Reaction score
164
Points
73
heheeh dulu ako kena goda ngan cikgu sekolah suruh masuk cosway time praktikal dulu.. hhehe.. last masuk je la tapi x aktif pun..huhu
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,072
Reaction score
244
Points
123
beli produk cosway nih mmg best..
murah dan mudah diperolehi sbb byk stokis..
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,072
Reaction score
244
Points
123
maintain RM50 je pon bole dpt bonus..
so far produk Cosway terbaik dari segi harga..kualiti mmg sentanding ngan program lain..
 

ustaznik

Freshie
Joined
Aug 12, 2006
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
hebat rupenye

smalam saya pegi bertam golf resort.. diorang buat meeting...

rupanya dah ada 40 kete besar group diorang ni. ramai pulak tu datang.. ada 150 orang...
 

Attachments

sarajdie

Freshie
Joined
Jul 8, 2007
Messages
40
Reaction score
0
Points
6
Bermula 01 january 2006, ahli ahli Cosway hanya perlu mencapai invois jualan bersih bulanan persendirian sebanyak RM50sahaja untuk kelayakan bagi SILVER Bonus Persendirian ( PSB) . *Ini tidak termasuk jualan jualan yang dibuat daripada redemption dan produk produk telefon.Walau bagaimanapun anda masih perlu mencapai 50QV /75QV untuk layak bagi bonus bonus dan dan insentif insentif yang lain.

http://www.mygiantnetwork.com/index.php?web=fms21
saya nak tahu plan marketing cosway ni..boleh tak terangkan..
saya suka produknya.harga berpatutan..
 
Last edited:

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,072
Reaction score
244
Points
123
saya nak tahu plan marketing cosway ni..boleh tak terangkan..
saya suka produknya.harga berpatutan..
dulu ade..ilang plak..
nnt saya carik..
tapi klu maintain RM50 pon dah cukup..
 

manCatur

Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
1,926
Reaction score
5
Points
35
hmmm...dulu akupon join Cosway gak.D/line sampai 180 org, dpt makan bonus sikit2 jelah...tp skrg dah x active sejak main forex ni..:D..apapun Cosway mmg ok.Tp aku lebih suka Sureco..more Islamic..:D..hmmm MLM oh MLM...
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
aku agak berminat dengan COSWAY...
tapi tak reti macam mana dia kira bonus ek?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register