Cosway (M) Sdn Bhd (50118-A) (AJL93012) - cosway.com.my

Recommended Brokers


none

Super Active Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
7,925
Reaction score
130
Points
73
kenapa kedai cosway kt tempat aku dh bnyak tutup..seblum ni ada 3, tiga2 dah tutup..

tahun 2015 org rumah aku fight tuk kedai cosway,

berdasarkan info & tawaran yg diberi mg cantik.

setelah lulus temuduga dan semua syarat..

korang tau apa kedai yg ditawarkan?..

depa offer kat wife aku kedai2 yg dh bungkus bengkarp & xlaku ni ler.

sedangkan masa memujuk dulu...depa janji nak bagi kedai baru dilokasi yg baik..

hampeh...penipu.
 
Sponsored Post

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,755
Reaction score
188
Points
123
tahun 2015 org rumah aku fight tuk kedai cosway,

berdasarkan info & tawaran yg diberi mg cantik.

setelah lulus temuduga dan semua syarat..

korang tau apa kedai yg ditawarkan?..

depa offer kat wife aku kedai2 yg dh bungkus bengkarp & xlaku ni ler.

sedangkan masa memujuk dulu...depa janji nak bagi kedai baru dilokasi yg baik..

hampeh...penipu.
Cosway ni dah kurang org masuk..
ialah, ekonomi x brape bagus..produk kesihatan dah kurang org beli..
 

nsn14

Freshie
Joined
Jun 4, 2014
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Cosway ni dah kurang org masuk..
ialah, ekonomi x brape bagus..produk kesihatan dah kurang org beli..
...tapi masih ada yang client lama macam saya yang masih support cosway... :)
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,755
Reaction score
188
Points
123
...tapi masih ada yang client lama macam saya yang masih support cosway... :)
Cosway barang murah..
dulu rajin gak beli..skang ni dah kurang pendapatan, terpaksa laa kurangkan pembelian..
 

Hypnosis-Diri

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2014
Messages
8,232
Reaction score
653
Points
111
tahun 2015 org rumah aku fight tuk kedai cosway,

berdasarkan info & tawaran yg diberi mg cantik.

setelah lulus temuduga dan semua syarat..

korang tau apa kedai yg ditawarkan?..

depa offer kat wife aku kedai2 yg dh bungkus bengkarp & xlaku ni ler.

sedangkan masa memujuk dulu...depa janji nak bagi kedai baru dilokasi yg baik..

hampeh...penipu.
X silap den,Cosway pakai strategi 1 stokis 1 daerah.tempat den ok jer.Mak den duk kumpul kupon dr den sekolah rendah lg.Ikut owner stokis tmpt den,skrg Cosway dah tukar polisi.Kalau dulu2, boleh kumpul dulu brg kita beli kat stokis n bile dah cukup RM30, baru buat resit.Skrg stokis kene update tetiap minggu dgn hq.kalau x cukup rm30 tetap kene beli jugak.x cukup rm30 x dpt kupon.
 

Jalapeno

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2015
Messages
3,579
Reaction score
48
Points
35
X silap den,Cosway pakai strategi 1 stokis 1 daerah.tempat den ok jer.Mak den duk kumpul kupon dr den sekolah rendah lg.Ikut owner stokis tmpt den,skrg Cosway dah tukar polisi.Kalau dulu2, boleh kumpul dulu brg kita beli kat stokis n bile dah cukup RM30, baru buat resit.Skrg stokis kene update tetiap minggu dgn hq.kalau x cukup rm30 tetap kene beli jugak.x cukup rm30 x dpt kupon.
oo macam tu ke
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,755
Reaction score
188
Points
123
berapa ye harga ahli dan bukan ahli?nak beli utk wife lepas bersalin nnt ler
rasanyerr harga ahli RM49.90..klu ade promosi, bole jatuh ke RM29.90..harga bukan ahli x pasti plak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register