To Sell Closed!!!!! Cicak Tokek

CG Sponsors




gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,766
Reaction score
7
Points
65
Thread CLOSE..No deal....mod boleh delete ini thread....
 
Last edited:
Sponsored Post

JAYPB

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
ada...skrg ni byk tokek..tapi buyer pulak makin kurang..
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,766
Reaction score
7
Points
65
ada...skrg ni byk tokek..tapi buyer pulak makin kurang..
hanya ada 21 orang buyer sahaja di malaysia yang genuine...so..hati2 dengan broker2 maut di luar sane..yang mengaku buyer...
 

JAYPB

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
hanya ada 21 orang buyer sahaja di malaysia yang genuine...so..hati2 dengan broker2 maut di luar sane..yang mengaku buyer...
memang pun..semalam ada mamat tu mengaku buyer..tapi dtg tengok tokek naik motor dlm hujan..kesian aku tengok buyer yg sengkek...siasat punya siasat rupanya broker mcm aku jugak...kesian punya pasal aku belanja dia nasi kandar...:)):))
 

dewamahkota

Junior Member
Joined
Nov 22, 2010
Messages
50
Reaction score
0
Points
6
memang pun..semalam ada mamat tu mengaku buyer..tapi dtg tengok tokek naik motor dlm hujan..kesian aku tengok buyer yg sengkek...siasat punya siasat rupanya broker mcm aku jugak...kesian punya pasal aku belanja dia nasi kandar...:)):))
nasib baik belanja makan.... baik gak hati mung.....:D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
sanggup beli mahal2 natang tu buat apa ye?
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
tokek ni ade brapa jeniss???

merah, batu, lagi..??
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,766
Reaction score
7
Points
65
cara bayaran CASH atau bank transfer pada hari yang sama...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register