To Sell -closed - Cicak tokek

CG Sponsors




wantui

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2009
Messages
498
Reaction score
36
Points
20
closed......
 
Last edited:
Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Aku ade sekor 430g tokek, aku dh pening cari buyer, aku nak 9 juta, sape2 bole bg harga ni, terus call aku, klu ok besok deal di subang jaya. Aku skrg kat jb ondaway balik n besok pg aku upload gambar. ~x( ~x( ~x( ~x( ~x(

0133720331
wan
RM9 Juta tu......
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,268
Reaction score
526
Points
176
memang la ko pening nak cari buyer markup sampai 9 juta, cube test 1juta dulu
 

mfs7875

Fun Poster
Joined
Dec 30, 2007
Messages
157
Reaction score
0
Points
10
Aku ade sekor 430g tokek, aku dh pening cari buyer, aku nak 9 juta, sape2 bole bg harga ni, terus call aku, klu ok besok deal di subang jaya. Aku skrg kat jb ondaway balik n besok pg aku upload gambar. ~x( ~x( ~x( ~x( ~x(

0133720331
wan
#:-S~X(~X(
9 juta tu selaras ke dengan harga pasaran bro??? macam ni la... saya nak bagi nasihat sikit. jangan marah ek... mmg ade banyak broker maut sanggup offer sampai puluh juta. tapi cakap je bro.. last2 "BUYER" x muncul2. silap haribulan, broker kena pegang pulak. :eek::eek::eek:

Ada owner sanggup bertegang urat nak cash buyer... ada... bukan takde org sanggup pikul duit juta2 bawa ke kampung kita, tapi drp cash juta2 tu, ada la 2 3 ribu je yg boleh pakai... yg lain semua duit palsu. jadi... JAGA2!!:-?:-?:-?

Saya boleh bawa barang en. wantui ni ke buyer genuine. harga tu kita discuss terus dengan dia. deal dah pernah jalan. Saya x nak cakap lebih2 la.. urusniaga kami telus... dan kami akan jaga kepentingan dan hak2 owner dan buyer juga. hubungi saya terus jika nak urusniaga ni berjalan secepat mungkin.:)paid:)paid:)paid

017 365 1830
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
larat ke nak bilang duit sampai 9 juta.. :eek:
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
Kahkahkah....9 jutaaaaa....semua janji maniss..lallalaaaaa
 

apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,972
Reaction score
104
Points
43
Aku ade sekor 430g tokek, aku dh pening cari buyer, aku nak 9 juta, sape2 bole bg harga ni, terus call aku, klu ok besok deal di subang jaya. Aku skrg kat jb ondaway balik n besok pg aku upload gambar. ~x( ~x( ~x( ~x( ~x(

0133720331
wan
ayat2 dah lali dengar :eek::eek::eek:
 

Sniper_x

Fun Poster
Joined
Nov 23, 2009
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
Bro ... diskaun la skt... aq sanggup bagi rm4.5 juta je... klu ok kira jd x jd xpe ak cari lain..
 

nwa

Active Member
Joined
Apr 23, 2009
Messages
1,936
Reaction score
4
Points
25
aku pelikla pasal tongkek ni...ada ke yg bejaya jual juta2?dulu mula2 bkn main thread pasal tokek tu...kahkahkah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register