claim - cat kereta

CG Sponsors




MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
salam,

nak tanya sket pada ahli2 cg, kalau cam kereta baru ada kerosakan pada cat kete i.e hakis ke, crack ke...

leh buat claim tak? atau memang cat ni takde waranty cam engine?

otai2 diharap leh membantu ..time kaseh :D
 
Sponsored Post

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
blom ader pengalaman..

service centre wat calar kete pnah..

buley claim n pakej skali ngn maki org yg wat tur..
 

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
try rujuk kat waranty booklet la bos..

ade tulis sumer ctu..
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
yup tgk kt situ....
 

sprinter

Fun Poster
Joined
Aug 1, 2009
Messages
935
Reaction score
9
Points
15
kete tu berapa baru bro?br 2 minit kuar showroom ke?nak bantu ni tp kasik detail lg la..
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
try rujuk kat waranty booklet la bos..

ade tulis sumer ctu..
ada kena cek balik booklet tu...esko baru call..ape pun aku dah stanby ayat nak berbalas maki ni esok :D
 

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
jdik cmne cat ko tur..?

part mana..?

eeerr..klu tak keberatan, tepek pic..:p
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
jdik cmne cat ko tur..?

part mana..?

eeerr..klu tak keberatan, tepek pic..:p
aku duk tepi pantai bro...jadi cam dah kuar bijik2 karat...selalu basuh..lap.tapi jadi camtu...karat tu kecik..insyAllah ada camera aku amik gambo :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register