Cemburukah anda bila doktor lelaki...

CG Sponsors




Reaksi anda bile doktor laki meneskop dkat dada awek/bini


  • Total voters
    0

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
takder nyer nak di risaukan.......

kan doktor pompuan yg cek pesakit pompuan, kan?
 
Sponsored Post

Mangkuk ayun

Banned
Joined
Jan 13, 2009
Messages
3,146
Reaction score
166
Points
33
sebab tu kita sebagai laki kena ada sama masa tu...nampak lebih2 hantuk saja ngan kerusi:))
hahaha..eboss pun takut doktor lebey2..spesis laki mana tak tercabut kopiah lagi2 doktor.....


p/s: dgar member (attandent) ..dia kata best part time pompuan nak bersalin......umo baru 25thn,,,,pelik2 juga warga cg yg post mcm tak berjaga2/risau seolah2 mmg tugas mereka ...igat...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
hahaha..eboss pun takut doktor lebey2..spesis laki mana tak tercabut kopiah lagi2 doktor.....


p/s: dgar member (attandent) ..dia kata best part time pompuan nak bersalin......umo baru 25thn,,,,pelik2 juga warga cg yg post mcm tak berjaga2/risau seolah2 mmg tugas mereka ...igat...
bukan ke kalau tengok pompuan bersalin tu boleh menginsafkan kita:-?
 

Mangkuk ayun

Banned
Joined
Jan 13, 2009
Messages
3,146
Reaction score
166
Points
33
bukan ke kalau tengok pompuan bersalin tu boleh menginsafkan kita:-?
wakakaka...ada org ker bagi tgok wife dioarang bersalin.....lagi2 isteri diaorang lawa....insaf2 jugak,,tapi insaf bertempatlaa

adus..ke aku sorang yang cemburu..yg lain mcm merelakan jer.....kalu serius tu lainlaa ni deman pun nak press stetoskop berkali2 kan aset...adus ~X(~X(
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
wakakaka...ada org ker bagi tgok wife dioarang bersalin.....lagi2 isteri diaorang lawa....insaf2 jugak,,tapi insaf bertempatlaa

adus..ke aku sorang yang cemburu..yg lain mcm merelakan jer.....kalu serius tu lainlaa ni deman pun nak press stetoskop berkali2 kan aset...adus ~X(~X(
kena tengok doc juga kot
 
Sponsored Post
Top
Log in Register