Cemburukah anda bila doktor lelaki...

CG Sponsors




Reaksi anda bile doktor laki meneskop dkat dada awek/bini


  • Total voters
    0

Mangkuk ayun

Banned
Joined
Jan 13, 2009
Messages
3,146
Reaction score
166
Points
33
Rasa2 penah ke hadapi keadaan bila isteri/awek diperiksa dgn meneskop diatas dada... (tau degupan jantung) apakah perasaan kalian..cemburu tak lagi2 kalu doktor tu lelaki muda


apa perasaan kalian bile isteri/awek2 diteskop ..hehe...

Mmg kena teskop depan atau belakang pun bulih?

Kawan aku doktor...dia ckap member dia suka buka baju pompuan biel bersendirian ( pregnant check) ..adakah normal atau tak normal
Dia kata cek kat dada nak tau kandungan baby ......argh..doktor muda pulak tu ~X(~X(

p/s: kalu bini/awek..aku cek dulu kalu klinik tu doktor laki ke pompuan,,,kalu sakit serius terpaksalaa:(:)((
 
Last edited:
Sponsored Post

LuvHoneY

Super Active Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,787
Reaction score
39
Points
70
:eek: perasaan cemburu..
:-?knape msti ade..kan doc m'jalankn tugas...
bukanye nk tekel.:))
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,502
Reaction score
4,256
Points
196
doktor dah biasa, x der nafsu.. jgn risau
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
aku pun dok melintah kat area tu jugak..
 

ajid182

Active Member
Joined
Aug 6, 2008
Messages
1,607
Reaction score
7
Points
25
kalau xnk cemburu carik hospital kerajaanla xpun klinik kerajaan.rmai jgk doktor pmpn...
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
aku ok jek.nk cemburu nape.sanggup kite bergaduh doktor sedgkan bini/gf kite nk separuh mati tunggu rawatan...hehehe

xpela.lum ader kes lagi doktor hamilkan pesakitnya
 

ashrap_gpunk

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2009
Messages
3,007
Reaction score
2
Points
25
tapi kalau dah sakit kaki pun nak teskop gak..
cari naya la doc tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register