Celcom?? or ade orang nk scamm??

CG Sponsors




iqbalrafei

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,221
Reaction score
42
Points
30
nk tnye spe ade dpt cmni..

Dear Mr Iqbal *******. Please make tour CELCOM payment of rm 271.85 o your account ******** for your mobile number 01592480435 before 16 Apr...

ni aq dpt msg td... mule2 nk abaikn je.tp yg wat aq xsedap ati... msg ni tunang aq pon dpt jgk... pelik sgt dh ni... siap call tunang aq lg.. ckp dr Celcom.. cmne dia leh tau num tunang aq? pelik sgt dh ni..mintk tlg spe2 leh trace number hp ni +60178812954

n sblom tu..pagi td ade org call aq..tp num office..so aq abaikn la..n dia call lak tunang aq ,dr office Celcom kL dia ckp.. pastu anta msg gune num hp biase... :-?:-?
 
Sponsored Post

skyhill

Active Member
Joined
Nov 16, 2009
Messages
1,003
Reaction score
22
Points
35
pemungut hutang la tu bro... 3 bulan x bayar
 

fyzReE

Active Member
Joined
Apr 3, 2007
Messages
2,009
Reaction score
2
Points
25
tekonoo ni..cm adik aku.xsettle g..
ade bagi salinan ic ke kat promoter2 ni
 

iqbalrafei

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,221
Reaction score
42
Points
30
tekonoo ni..cm adik aku.xsettle g..
ade bagi salinan ic ke kat promoter2 ni
xde bg pape...tp mslhnye bro...cmne dia leh cari tunang aq lak bro.... ni yg wat xsedap ati ni
 

stealthmovic

Active Member
Joined
Oct 16, 2011
Messages
1,605
Reaction score
35
Points
40
pkara dh slalu sgt dh ... kwn geng2 promoter de jgak2 jd supplier ic utk kegunaan sndri ..huhuhuh..terkena la tu
 

iqbalrafei

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,221
Reaction score
42
Points
30
mungkin tt pernah jadi reference kepada kengkawan/ahli keluarga/ex-gf ke buat line celcom pastu tak dibayar
den xpnah jd reference utk kwn2 or ex-rf (xde ex).. n kalo family.. ape kaitan dia call tunang den..huhu..den nye num celcom yg ado satu ni pon prepaid... xlogik leh tertunggak...num yg dia ckp tu pon den xdo..xpnah ado 015...
 

wantech

Fun Poster
Joined
Mar 10, 2012
Messages
807
Reaction score
21
Points
15
Try call Celcom bro... Tanya dia pasal no ni...

Aku pernah kene dulu masa tahun 2005, aku call Celcom... rupanya ada orang daftar no celcom pakai ic photostat aku...

Dekat Rm1000 lebih jugak aku kene... nasib da setel semua... aku buat report polis, pastu gi buat surat sumpah... pastu gi celcom isi borang... tak kene bayar satu sen pun...

Aku mintak kat celcom call list no tu... aku call balik satu-satu... semua yang angkat orang mata sepet... ~X(~X(

Tu sebab sekarang kalau aku gi photostat ic, yang mana tak jadi macam tak terang, tak jelas atau sebagainya... aku amik balik... kalau mata sepet ni cakap kene bayar, aku sanggup bayar...#:-S

Yang penting aku tak kene tipu lagi...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register