BTC USD 65,873.9 Gold USD 1,785.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

` Cara Dispose Kereta Reject???

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
155236_10150348606640137_815575136_16296941_7910307_n.jpg

saja post foto ni yg aku dapat dari facebook OIM.. huhu,,.. betul ker mcm gini cara dia ?? ada sesapa yg ada info?? saja nak tau kan..

camry tuu beb.. :(( :(( kalu benar pun diorang taknak ada pihak lain yg salahguna kereta yg reject, bukak la dulu part mcm lampu depan tuu :-?

atau adakah kereta ni totally reject sebab body frame dia? dan toyota umw takut ada pihak lain buat keta potong? mari bincangkan di sini... :)cgrock
 
Sponsored Post

milon

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2009
Messages
168
Reaction score
0
Points
10
oooooo mcm ni cara lupus keta,
kalu buang skru 1 per 1 makan masa kot, may b cara ni paling cepat tp nampak brutal la...
kalu bom terus mcmn,,,kos pulak yer...
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
nie mesti kes tak puashati nie.......

kes rampasan koser.....tah btul tah tidak...

segala yng berkaitan mesti kita hpskn..hahhahhahahaha..:)) :))


nak tgk2 gak kereta mesia yng bermasalah kena kerenyuk mcm nie..
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
kesiannye...kete idaman aku ni...
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
37
Points
70
kalau dibuka satu persatu, dah x produktif dah..rugi tang masa,.
pastu reject lagi...

mcm keje kat kilang gak..nak jimat kos,,,duk cuba la sampai pass..
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
kalau dibuka satu persatu, dah x produktif dah..rugi tang masa,.
pastu reject lagi...

mcm keje kat kilang gak..nak jimat kos,,,duk cuba la sampai pass..

logik jugak pandangan bro IR ni
 

magnate

Active Member
Joined
Jan 14, 2008
Messages
1,163
Reaction score
0
Points
20
setau aku klu perodua ngan proton klu reject yg blh repair akan direpair blk...klu melibatkan chasis mmg diaorg akan scrap dan lebur blk...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register