Camana nak multi quote?

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

mustopa_a

Legendary Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
macam ni... bukak 1st quote yang nak amik pastu copy... pastu.. klik back.. p kat quote ke 2 yang nak post tu... paste kat bawah..klu ada lagi nak quote... copy dulu semua yg dah quote tadi...klik back.. p kat quote ke 3... paste bawah dier..camtula seterusnya klu nak quote banyak2..paham dah?

mungkin penerangan sifu2 kat sini membuatkan newbies x brapa paham :D:D


meh sini cikgu terangkan :

1) mula2 buka thread seperti biasa.

2) pergi kat button quote klik mouse sebelah kiri <--- (internet explorer 7 / mozilla sahaja)

3) klik pada open in new tab (ie7/mozilla) / open in new windows <--- (internet explorer 6 sahaja)

4) klik seberapa byk quote dalam new tab / new windows

5) copy / cut & paste dalam satu quote.. (hati2 tengok command

testing....



ek... jadik x multi quote ek??:-? :-? :-?
testing2..
 

desire

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2006
Messages
9,692
Reaction score
29
Points
70
yg ni camner plak..ajar la sket...???:-?
yg ni camner plak..ajar la sket...???:-?
mungkin penerangan sifu2 kat sini membuatkan newbies x brapa paham :D:D


meh sini cikgu terangkan :

1) mula2 buka thread seperti biasa.

2) pergi kat button quote klik mouse sebelah kiri <--- (internet explorer 7 / mozilla sahaja)

3) klik pada open in new tab (ie7/mozilla) / open in new windows <--- (internet explorer 6 sahaja)

4) klik seberapa byk quote dalam new tab / new windows

5) copy / cut & paste dalam satu quote.. (hati2 tengok command )

6) submit reply

paham tak ni?/ :-? :-?


:D:D:D
Aku ingat ada style yang lebih simple ttg Multi Quote neh...

Rupa2 takdeee....:((
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,686
Reaction score
359
Points
131
:D:D:D:D


byk gak yang dah pandai buat multi quote ni :D:D



x rugi den ajar :)paid :)paid
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Similar threads

Top
Log in Register