Macam mana nak upload gambar masuk thread

Recommended Brokers


aljummaah

Fun Poster
Joined
Jul 9, 2012
Messages
213
Reaction score
24
Points
45
Assalamualaykum pembukaaan cerita.. seriously macam mana nak upload gambar masuk dlm thread? Selalu guna imagur. La ni picture suma corrupt ada suggestion.. Sgt xmemerlukan bantuan.. stress..:(:)((

If click on attachment dia jadi thumbnail..

Hope Sgt dpt beri tunjuk ajar ~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

tuanhokage

Permanently Banned
Joined
Mar 12, 2016
Messages
799
Reaction score
8
Points
15
Assalamualaykum pembukaaan cerita.. seriously macam mana nak upload gambar masuk dlm thread? Selalu guna imagur. La ni picture suma corrupt ada suggestion.. Sgt xmemerlukan bantuan.. stress..:(:)((

If click on attachment dia jadi thumbnail..

Hope Sgt dpt beri tunjuk ajar ~X(~X(~X(
pakai photobucket senang,upload gambar lpas tu copy link gambank tu kt dlm cg thread,try preview,sgt mudah :D:D:D
 

Tornado

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2010
Messages
461
Reaction score
1
Points
15
Cara lain, buka akaun pada blogger.com... upload gambar pada blogger.com dan link image ke sini.
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,664
Reaction score
8,195
Points
716
Tq bos.. tgh try satu persatu.. :)cgrock
masta klik jer kat gunung (ikon kuning) tuu... :D
paste kan link yg ada dot.jpg ...atau dot.png kat akhir link

insyaAllah..mujarab :D

 

anuarkarim

Active Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
2,255
Reaction score
22
Points
35
Aku penah jgk try post gambaq tp x jadi..
terus maleh..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register