Macam mana nak upload gambar masuk thread

Recommended Brokers


aljummaah

Fun Poster
Joined
Jul 9, 2012
Messages
210
Reaction score
20
Points
15
Assalamualaykum pembukaaan cerita.. seriously macam mana nak upload gambar masuk dlm thread? Selalu guna imagur. La ni picture suma corrupt ada suggestion.. Sgt xmemerlukan bantuan.. stress..:(:)((

If click on attachment dia jadi thumbnail..

Hope Sgt dpt beri tunjuk ajar ~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

tuanhokage

Permanently Banned
Joined
Mar 12, 2016
Messages
799
Reaction score
8
Points
15
Assalamualaykum pembukaaan cerita.. seriously macam mana nak upload gambar masuk dlm thread? Selalu guna imagur. La ni picture suma corrupt ada suggestion.. Sgt xmemerlukan bantuan.. stress..:(:)((

If click on attachment dia jadi thumbnail..

Hope Sgt dpt beri tunjuk ajar ~X(~X(~X(
pakai photobucket senang,upload gambar lpas tu copy link gambank tu kt dlm cg thread,try preview,sgt mudah :D:D:D
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,667
Reaction score
8,193
Points
716
Tq bos.. tgh try satu persatu.. :)cgrock
masta klik jer kat gunung (ikon kuning) tuu... :D
paste kan link yg ada dot.jpg ...atau dot.png kat akhir link

insyaAllah..mujarab :D

 

anuarkarim

Active Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
2,254
Reaction score
21
Points
25
Aku penah jgk try post gambaq tp x jadi..
terus maleh..
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,751
Reaction score
1,533
Points
191
Sponsored Post
Top
Log in Register