Buat application Android atau Apple

CG Sponsors




Sponsored Post

mal7

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
253
Reaction score
0
Points
10
bestnya klau dpt devlop game mcm coc..bom beach...etc...
teringt tahun 2004...aku kat member aku hg devlop pho yg boleh bt call etc... by intrnt mcm whatspp...

just idea... 16b la nie value
 

ahrasis

Fun Poster
Joined
Dec 25, 2005
Messages
722
Reaction score
44
Points
20
Sticky tapi macam dah dua tiga tahun mati topik ni. Mana pergi semua pemaju apps ni?
 

jom

Active+ Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
2,566
Reaction score
69
Points
30
pembangunan apps di malaysia susah nk maju..sbbnya investor susah nk letak duit...
 

arnabkacak

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
2,548
Reaction score
28
Points
30
bagus bagus pemaju apps, ramai yang buat apps tapi secara undergorund, taknak munculkan diri..

kat play store tuh banyak apps dan game power dari orang malaysia ni
 

decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
Belajar buat dari yang mudah2 dulu..
Appsinventor antaranya..kene faham coding sikit2..

P/s : aku developer android apps berteknologi Augmented Reality
 
Sponsored Post
Top
Log in Register