BNM Serbu Koperasi DinarDirham

Recommended Brokers


Latest Threads

mydin76

Junior Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
78
Reaction score
0
Points
6
xde jalan senang nak senang, nak duit kerja atau kalau ada modal buat pelaburan tempat yang betul seperti saham amanah atau buat pelaburan hartanah.
 
Sponsored Post

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,697
Reaction score
144
Points
128
Ada cina promote gold ni sorg
Boleh nmpk la dia percaya kat gold ni tp dia tak ride agama sbb tak boleh (dia cina).. Siap collaborate dgn BNM utk talk gold dan silver.. Tak tahu palk dia kumpul pelaburan ke tidak.. Ok la cara dia tak la mcm ni kumpul2 last2 jd MLM jgk.. Camne la nak jd khalifah melayu menegakkan dinar emas kalau ending kelaut juga ekekek
Ada member sorg rajin promote, skrg dh senyap dah.. Duit dh hangus kot
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,479
Reaction score
35
Points
70
still on or already shutdown this biz
 

kama_rull

Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
2,016
Reaction score
3
Points
25
koperasi tu aku x tau.... tapi dinar dirham laju je jualan dia...
 

kama_rull

Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
2,016
Reaction score
3
Points
25
psl skim2 ni ada member penah ckp, xpa kita cuba dulu. ada rezeki ada la tu... hampeh betul
ada lagi ayat tambahan.... untung sabut timbul.... untung batu tenggelam...:eek::eek::eek:
 

pemanah2016

Fun Poster
Joined
Jun 23, 2016
Messages
634
Reaction score
98
Points
20
Lama dah ku tahu... hihihi
Akan pengakhirannya dinar darham ini
Terpulanglah
 

jebatforex100

Permanently Banned - Multiple Accounts
Joined
Nov 26, 2017
Messages
113
Reaction score
6
Points
15
psl skim2 ni ada member penah ckp, xpa kita cuba dulu. ada rezeki ada la tu... hampeh betul
ayat2 biasa lain:

1. nak tolong melayu
2. Allah dah tunjukkan skim ini nk ubah nasib kita, tapi kita sendiri xnak ubah
3. nak majukan ekonomi islam
4. nak mertabatkan bisness melayu

dan ayat2 diatas diselang seli dengan hadis2 nabi, ayat Al Quran.
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,697
Reaction score
144
Points
128
Dah nasihat dah member dulu
Tak nak dgr nasihat.. Skrg tgk buat benda lain plak dah tak promote DD ni.. Org2 kt CG ni kebanyakan dah ada sixth sense dgn mana2 syarikat yg mengambil deposit2 ni
 

satriahitam

Active+ Member
Joined
Oct 15, 2008
Messages
4,492
Reaction score
51
Points
30
koperasi dinardirham samakah dgn dinardirham?
Bangunan yg sama, pengarah dan leader yg sama... cara pun lebih kurang sama....nama jer berlainan... dulu rasanya x letak nama koperasi...:">:">:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register