Bisnes jual emas

CG Sponsors




paparich90

Fun Poster
Joined
Apr 28, 2011
Messages
137
Reaction score
0
Points
10
tunang saya ada bukak business saloon dkt damansara.. mmg dia buat loan lah wei.. sbb buka saloon pun dkt dalam mall sewa pun dh mahal... first haritu dia try minta dkt bank tp tak lulus sbb ada bayaran rumah tertunggak time tu. then second time dia try apply dkt yayasan dewan perniagaan melayu perlis berhad alhamdulillah senang je lulus.. buat loan dlm 80K... Percaya company ni sbb syariah compliant
oh saya ada google gak kalau company syariah compliant ni selamat sbb dia ikut undang undang islam mcm ada akad perjanjian pesemua. then dia record agreement kita tu so that ada bukti lah untuk future reference
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register