BDIGGroup Malaysia

Recommended Brokers


BMTTM

Freshie
Joined
Dec 14, 2017
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Dah mula dah

Lepas ni nak topup FCS kena ada FCC. Minimum belian FCC adalah 1000FCC, bersamaan USD1000 (belum tambah service charge).
Nak withdraw pula, kena verify account dlu (KYC policy). Tapi, proses verification ada yg sampai lebih sebulan tak verify2 lg. Alasan diberikan oleh leader adalah admin tak ramai (apa susah? Hire sj cik minah ke, cik siti ke, cik tipah sbg kerani tambahan bg percepatkan proses. Kata, company dah raised fund dlm $5.5juta).
Ini semua adalah tanda2 bdig dah mula lengah2kan withdrawal investor bg "memanjangkan" usia mereka dlm skim ponzi ni.
Whitepaper FCC nyatakan, FCC sbg platform utk jual-beli hartanah. Boleh bayangkan tak supply&demand dlm urusniaga ni? S&D akan pengaruhi harga FCC.
wallet.bcfcc.io pula tak tunjukkan blockchain bg FCC ni. Blockchain=transparensi. Xda blockchain=xda transparensi dlm FCC. Hati2! 🤔

Nak invest dlm bdig, minima USD10. Kalau pasif (tak menaja), lepas 30hari baru dpt USD20 dlm akaun. Tapi nak withdraw, minimum USD100. kena convert dlu ke Cash Coin (service charge 10%). Boleh kira sdri la brpa lama masa nak ambik utk dpt semula wang pelaburan anda dlm bdig ni.

Pendek kata, klau nak cepat ROI, pastikan menaja dan inilah yg akan bagi nafas kpd bdig utk terus hidup (sama mcm ponzi lain). Selagi ada pelabur/pelaburan baru, selagi tu bdig akan survive. Maknanya, utk dpt untung, anda kenalah "rugikan" downline anda. 😂
 
Sponsored Post

robottrader

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2018
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
Lepas ni nak topup FCS kena ada FCC. Minimum belian FCC adalah 1000FCC, bersamaan USD1000 (belum tambah service charge).
Nak withdraw pula, kena verify account dlu (KYC policy). Tapi, proses verification ada yg sampai lebih sebulan tak verify2 lg. Alasan diberikan oleh leader adalah admin tak ramai (apa susah? Hire sj cik minah ke, cik siti ke, cik tipah sbg kerani tambahan bg percepatkan proses. Kata, company dah raised fund dlm $5.5juta).
Ini semua adalah tanda2 bdig dah mula lengah2kan withdrawal investor bg "memanjangkan" usia mereka dlm skim ponzi ni.
Whitepaper FCC nyatakan, FCC sbg platform utk jual-beli hartanah. Boleh bayangkan tak supply&demand dlm urusniaga ni? S&D akan pengaruhi harga FCC.
wallet.bcfcc.io pula tak tunjukkan blockchain bg FCC ni. Blockchain=transparensi. Xda blockchain=xda transparensi dlm FCC. Hati2! 🤔

Nak invest dlm bdig, minima USD10. Kalau pasif (tak menaja), lepas 30hari baru dpt USD20 dlm akaun. Tapi nak withdraw, minimum USD100. kena convert dlu ke Cash Coin (service charge 10%). Boleh kira sdri la brpa lama masa nak ambik utk dpt semula wang pelaburan anda dlm bdig ni.

Pendek kata, klau nak cepat ROI, pastikan menaja dan inilah yg akan bagi nafas kpd bdig utk terus hidup (sama mcm ponzi lain). Selagi ada pelabur/pelaburan baru, selagi tu bdig akan survive. Maknanya, utk dpt untung, anda kenalah "rugikan" downline anda. 😂
betoi tu, bayangan penipuan sudah mula menjelma. leader2 seperti biasa akan cover sbb masih ada gaji :))
 

apoeki

Active+ Member
Joined
Aug 7, 2012
Messages
4,734
Reaction score
133
Points
33
Nk kne beli pin baru blh split..nk mengkayakn kepala atas la jawabnya
 

robottrader

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2018
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
Nk kne beli pin baru blh split..nk mengkayakn kepala atas la jawabnya
dan utk terus mengkayakan kompeni sementara withdraw x bayo2, ramai yg dah lebih 30 hari withdraw x proses2. verify account punya la susah nak lepas. broker forex yg berjuta2 pelanggan baru masuk pun verify laju je, bayo withdraw pun laju, xde la sambai berminggu2 berbulan2 :))
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,598
Reaction score
812
Points
71
dari info member2, yg x diceritakan:

1. nak reinvest dari keuntungan, minima usd10. usd1 x leh reinvest

2. nak withdraw minima usd100

3. nak withdraw proses kena verify dulu. nak verify lak kena request withdraw dulu baru dia cek dokumen utk verify

4. rate beli 4.5, jual 3.8, withdraw fee 10%. rugi kat sini rm1.30+rm0.38/usd = rm1.68/usd

5. nak beli dgn leader senang, nak jual balik kat leader susah, offer rate 3.0 je. kat sini dah rugi lebih 30%

#:-S
Makkkkkkk aiii..

aku baru jer nak contact TT..

Ingat nak pump $1000 dulu tengok..

Nak tanya ko sikit, payment dia bayar via bitcoin ke?

Kalau setakat wallet jumud tu x payah la..style lama nak scam tu..

Last2 berkarat dalam tu x leh buat apa..:D:D
 

mohamad71

Active Member
Joined
Apr 23, 2007
Messages
2,054
Reaction score
19
Points
25
Pasti ramai jutawan bdig lepas hi...
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
6,925
Reaction score
197
Points
73
Tora dn terus Tora hahaha
 

NazdGT

Fun Poster
ForexMart Fans
Joined
Jul 27, 2010
Messages
476
Reaction score
1
Points
15
Perhhhh.. lme x masuk sini rupenye sini pon membawang compny ni...haha
 

MrNobody47

Junior Member
Joined
Dec 21, 2018
Messages
55
Reaction score
2
Points
11
betul la tu bau² nak ter****** lagi ada dah ni.haihhhhhhh.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register