• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

Forex Chart

M
Reaction score
19

Profile posts Latest activity Postings About

  • Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
    Kami dari syarikat tempatan SHN MAJU JAYA ENTERPRISE (CA0191559-P) menyediakan khidmat menjual

    * CONTAINER
    * CONTAINER MODIFIED
    * CONTAINER SITE OFFICE
    * OFFSHORE CONTAINER
    * REEFER CONTAINER
    * CABIN

    SHN MAJU JAYA ENTERPRISE mengalu-alukan semua pelanggan baru. Memberikan perkhidmatan yang terbaik, harga terbaik dan kualiti TERBAIK adalah objektif kami untuk setiap pelanggan.DAN KAMI JUGA MENPUNYAI PELBAGAI GRED2 DAN HARGA UNTUK CONTAINER. Kami bersedia untuk memberi khidmat nasihat teknikal, penyelesaian dan perkhidmatan selepas jualan untuk semua keperluan bekas penghantaran anda.

    SECONDHAND USED CONTAINER

    20" container RM 3800
    40" container RM 5200
    40hc container RM 6000

    Good Condition

    Please contact us for further Inquiry :

    Telephone / SMS / Watsapp :
    MUHAIMIN +60145044994
    [email protected]
    TQ FOR YOUR SUPPORT
    Loan hsbc bank, maybank, oub bank, cimb bank, rhb bank.
    Maximum loan rm2juta.
    Document tak lengkap atau tak bekerja boleh memohon.
    Nama ada ctos, ccris dan blacklist boleh memohon.
    Upfront akan dikenakan rm2500.
    Proses loan ambil masa sehingga 5 minggu.
    Email [email protected]
    Salam. Maaf spam.
    Ebook saya DAH SIAP
    Sesiapa yang jadi affiliate saya dengan deposit 200usd boleh dapatkannya PERCUMA.
    Berikan email anda.
    Sertakan no akaun di mana broker yang anda buka akaun under affiliation saya.
    Terima kasih.

    *Atau ada yang tak mampu nak depo sebanyak itu, sila pm saya dan nyatakan harga yang Tuan/Puan/Encik/Cik mampu sedekahkan kepada saya ikhlas untuk mendapatkan ebook ini. Supaya afdhal buat kedua kita.
    rebate 50% komisyen tajaan setiap bulan

    salam,apa khabar,join club asteria dgn saya setiap bulan saya bg rebet 50% setiap bulan,klau pakej gold,setiap bln saya bg rebet USD4.5,daftar kat sini dl pun boleh

    http://www.asteria2u.com/?id=money_maniac

    Cara2 nak deposit dan jual beli alertpay pun ada kat sini
    Syukur Alhamdulillah, masyuk lagi USD...
    hmmm...rugi nya sape yg tak nak grab benda ni..

    So, bg yg masih blom join, anda masih belum terlambat...

    Jika masih tidak paham SILA KLIK DI SINI ...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register