BTC USD 38,852.3 Gold USD 1,821.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bantuan diperlukan (MT4)

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
Salam warga cg sekalian
ada satu perkara yg menghantui aku sejak kali pertama aku trade

terus terang aku tak tau mana nak cari history/log utk alerts (popup alert)
kisahnya screen aku jadi semak nak simpan alert window tu
sbb bila close aku tak reti nak bukak balik & kena tgu next alert utk window tu timbul balik

contoh:

Untitled-8.png


ya mmg bule resize window tu, tp kadang2 past event aku nak tau gak
mungkin ada log dlm bentuk spreadsheet atau ada indi2 tertentu yg bule record segala alert nie takpon memang ada shortcut key utk timbulkan balik window nie
harap ada yg dapat membantu newbie ini #:-S
 
Sponsored Post

kha1i1

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2010
Messages
154
Reaction score
21
Points
15
Salam warga cg sekalian
ada satu perkara yg menghantui aku sejak kali pertama aku trade

terus terang aku tak tau mana nak cari history/log utk alerts (popup alert)
kisahnya screen aku jadi semak nak simpan alert window tu
sbb bila close aku tak reti nak bukak balik & kena tgu next alert utk window tu timbul balik

contoh:

Untitled-8.png


ya mmg bule resize window tu, tp kadang2 past event aku nak tau gak
mungkin ada log dlm bentuk spreadsheet atau ada indi2 tertentu yg bule record segala alert nie takpon memang ada shortcut key utk timbulkan balik window nie
harap ada yg dapat membantu newbie ini #:-S


Cuba mintak tlg Muhyiddin semayang hajat, insyaallah selesai masalah yg menghantui ko tuh...:D
 

LipanBara

Active Member
Joined
Aug 16, 2007
Messages
1,368
Reaction score
139
Points
43
Salam warga cg sekalian
ada satu perkara yg menghantui aku sejak kali pertama aku trade

terus terang aku tak tau mana nak cari history/log utk alerts (popup alert)
kisahnya screen aku jadi semak nak simpan alert window tu
sbb bila close aku tak reti nak bukak balik & kena tgu next alert utk window tu timbul balik

contoh:

Untitled-8.png


ya mmg bule resize window tu, tp kadang2 past event aku nak tau gak
mungkin ada log dlm bentuk spreadsheet atau ada indi2 tertentu yg bule record segala alert nie takpon memang ada shortcut key utk timbulkan balik window nie
harap ada yg dapat membantu newbie ini #:-S

cuba tengok dlm

MetaTrader\experts\logs

:)
 

gundurowo

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,434
Reaction score
269
Points
91
Salam warga cg sekalian
ada satu perkara yg menghantui aku sejak kali pertama aku trade

terus terang aku tak tau mana nak cari history/log utk alerts (popup alert)
kisahnya screen aku jadi semak nak simpan alert window tu
sbb bila close aku tak reti nak bukak balik & kena tgu next alert utk window tu timbul balik

contoh:

Untitled-8.png


ya mmg bule resize window tu, tp kadang2 past event aku nak tau gak
mungkin ada log dlm bentuk spreadsheet atau ada indi2 tertentu yg bule record segala alert nie takpon memang ada shortcut key utk timbulkan balik window nie
harap ada yg dapat membantu newbie ini #:-S


wow..masta pakai renko ka...bila nk ajaq??:">:">
 

forexsocialmedia

Junior Member
Joined
Oct 15, 2010
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
tak nampak candle OHLC pun. bro ni guna 'renko charts' ke? atau 'point & figure' charts
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20011
USD / JPY
110.678
GBP / USD
1.39980
USD / CHF
0.90836
USD / CAD
1.22707
EUR / JPY
132.825
AUD / USD
0.76296

CG Sponsors




Top
Log in Register