BTC USD 19,210.0 Gold USD 1,664.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bagaimana Menjadi Agen Kad Kredit?

razie83

Fun Poster
Messages
220
Joined
Apr 8, 2011
Messages
220
Reaction score
0
Points
10
Assalam semua, aku ni teringin nak buat part-time, nak jadi agen kad kredit, tp mcm mn nak jadi agen kad kradit ni, aku xtau, ada sapa2 yg tau boleh bg info kat sini. harap member2 cg dpt membantu... :)cgrock
 
Sponsored Post

tebbaloi

Legendary Member
gem
Messages
13,457
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
Assalam semua, aku ni teringin nak buat part-time, nak jadi agen kad kredit, tp mcm mn nak jadi agen kad kradit ni, aku xtau, ada sapa2 yg tau boleh bg info kat sini. harap member2 cg dpt membantu... :)cgrock

bro kalu benar serius dan berminat bole PM saya...

kalu cepat give up dan tak bersungguh2 saya tak rekomen sebab takut membazir masa bro aje nanti.. sori to say straight forward. :D
 

abuyah

Active+ Member
Messages
2,697
Joined
Dec 28, 2009
Messages
2,697
Reaction score
201
Points
33
ko tanya CGrians user happyteam...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register