agen kad kredit

  1. T

    [AGENT WANTED] Niaga TOPUP murah!!

    MULAKAN PERNIAGAAN TOPUP DENGAN PENDAFTARAN TERENDAH tapi KEUNTUNGAN TERTINGGI!!! Layari http://alongtopup.blogspot.com/ Ataupun whatsapp saya di 0167730461!! AYUH SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA!! :)cgrock
  2. K

    Cari agen selesaikan hutang kredit kad cara EPP di Sabah

    Saya nak cari agen yang boleh setelkan hutang kad kredit cara EPP, di Sabah. Kalau ada please contact saya, kita arrange appointment Kamal 0163338457
  3. razie83

    Bagaimana Menjadi Agen Kad Kredit?

    Assalam semua, aku ni teringin nak buat part-time, nak jadi agen kad kredit, tp mcm mn nak jadi agen kad kradit ni, aku xtau, ada sapa2 yg tau boleh bg info kat sini. harap member2 cg dpt membantu... :)cgrock
  4. silverchair959

    Swipe Credit Card dan ambil Cash (TANPA EPP)

    Assalamualaikum warga CG sekalian... Perlukan Bantuan !! Aku swipe cc kat kedai korang tapi korang bagi aku cash 3k Sebagai balasan aku bagi RM150 cash ataupun swipe RM3150 terus tapi aku amik 3k jer... Harap mereka yang ada kedai dan ada fasiliti pembayaran melalui kredit kad dapat...
Top
Log in Register