BTC USD 58,532.0 Gold USD 1,797.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bagaimana block widgeo windows popup kat firefox?

highway

Active+ Member
Joined
Oct 17, 2009
Messages
4,417
Reaction score
293
Points
46
Bagaimana block widgeo windows popup kat firefox? aku selalu kena popup ni...~X(~X(~X(
f309bbbc.jpg
 
Sponsored Post

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
aku pun dpt mcm nie pg td..
 

atlantis

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161

xtraez

Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
1,523
Reaction score
29
Points
35
biesnye bende popup ni skeng die sllu simpn kt cookies...

cube pki pctools spywre doctor with entivirus... sbb die ble detect cookies yg jenis eds ni... ble donlon gune google peck...

p/s sori kebod eku huruf A rosk...:D

smbil2 tu boleh tolong komen tek? pg cni...
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=191852
thnks...

ada spyware yg free nya tak boleh tolong selesaikan benda ni.. then ada satu lagi epoclik ker apa2 ntah.. keluar selalu kalau termiss tmpt kita nak klik tu.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register